Jan Ledecký se OSTŘE pustil do Merkelové kvůli migrantům!

Janek Ledecký je zpěvák a skladatel, který se netají ani svými politickými názory. Po internetu koluje video, na kterém na sebe Ledecký „práskl“, že je euroskeptik.

 

„Já musím říct, že já jsem euroskeptik. Byl jsem euroskeptik už v rámci referenda a nijak jsem se tím netajil. Naopak jsem se snažil ještě někoho strhnout na svoji stranu, což se nepovedlo teda tak úplně. A ten vývoj Evropský unie mě teda jenom ještě ukovává v těch hodnotách, takže já jsem euroskeptikem zůstal,“ říká na videu Ledecký.

 

Ledecký v roce 2016 varoval před dalším pronikáním islámu do Evropy a německou kancléřku Angelu Merkelovou označil za symbol zániku Evropy. Poznamenal tehdy, že EU nedělá nic proto, aby migrační krizi zastavila. Prý měl možnost to na vlastní oči vidět v Řecku. Politici si tam užívali dovolených místo toho, aby něco dělali, a pak prý museli škemrat v Turecku, aby se příliv migrantů zastavil.

 

„Paní Merkelová se stane v budoucích učebnicích dějepisu symbolem zániku Evropy. Myslím tím určité etapy Evropy. Etapy, kterou já osobně měl docela rád. A to jenom tím, že odprezentovala pomýlení ekonomických a politických poradců, kteří ji přesvědčili, že příliv nových pracovních sil nakopne německé hospodářství obdobně jako v šedesátých letech minulého století. Což je hluboký omyl, neboť těch uprchlíků, kteří se v Evropě chystají pracovat, je naprosto zanedbatelný zlomek. Je potřeba si uvědomit, že drtivá většina z nich nikdy nepracovala!”

zdroj: zastavmezlodeje.com

Přejít nahoru