Co chtějí západní elity? Všechno nebo nic

Řeknou, že jsou prostě plní dobrých úmyslů pro celé lidstvo, že jsou to dobrosrdeční a obětaví válečníci, kteří mají v úmyslu osvobodit každého, aby si užíval nesčetné plody demokracie, které mají sami.

Co by mohlo být s těmito cíli špatně? Nechce každý chtít svobodu a mít možnost vybrat si svého vůdce podle toho, co považuje za nejlepší pro sebe, své rodiny, regiony a národ?

Určitě každý může souhlasit s tím, že Spojené státy americké jsou největším národem na planetě a že jsou dokonalým příkladem toho, jak by měl být každý jiný národ?

Co…? Nesouhlasíte?

Určitě vás neodradí ekonomická krize, kterou vytváří Wall Street, ani počet lidí, kteří zemřou v rukou jejích policejních sil. Nebo drogová kultura, která prostupuje téměř každým státem. Nebo jeho lékařský systém, který bankrotuje tisíce ročně. Nebo jeho rozporuplný politický systém, který staví politiky proti sobě ve virtuální válce. Nebo způsob, jakým to říkají spíše oligarchové, lobbisté a vojenský průmyslový komplex než jeho občané. Nebo povrchní rozhovory a kultura, která většinu prostupuje. Nebo jeho jídlo, které se nikdy nezdá čerstvé a postrádá veškerou chuť. Nebo jeho mainstreamová média, která se zdají být zcela oddělená od reality, sloužící pouze k rozdělení Američanů od ostatních. Nebo způsob, jakým jeho elity cítí, že mají právo říkat ostatním národům, co mají dělat a podkopat je, někdy dokonce napadnout, bombardovat a zničit, pokud nebudou poslouchat.

Určitě oceníte výhody přivítání toho všeho do svého vlastního národa. Ne?

Pokud věci budou pokračovat tak, jak jsou, a pokud se elity USA dostanou do cesty, nemusíte mít v této věci jinou možnost. Možná budete muset uvítat všechny lahůdky americké svobody a demokracie … ať už je chcete, nebo ne.

Protože elity Spojených států se rozhodly, že budou mít raději zničený svět, než ten, který nemohou ovládnout.

Elity USA mají ve vztahu ke svému národu pevnou představu, to znamená, že jde o příkladný stát, největší, nejlepší, nejušlechtilejší a nejvznešenější národ, jaký kdy mohl existovat, s politickými a společenskými systémy, jaké nemají obdoby. Považují se za Bohem vyvolené lidi, za ty, kteří žijí daleko nad všemi ostatními v metaforicky zářícím městě na vysokém kopci a dívají se dolů na všechny chudé podlidské bytosti, kteří tak zoufale potřebují pomoc, aby byli jako oni.

To platilo před 11. zářím … ale 11. září se pod tento koncept přidaly posilovací rakety.

A přidal další zásadní faktor pro celý podnik:

Amerika by nebyla a nemohla být v bezpečí, dokud nebude každý možný prvek, který se nikde neskloní americké kontrole, přiveden k patě, neutralizován a přinucen přijmout, že jedinou dominující silou v budoucnu a na věčnost budou (hádáte to!) Elity Spojené státy americké.
Ti, kteří vytrvali v tom, že se nebudou rychle sklánět nadvládě USA, budou jeden po druhém podkopáni, bez ohledu na způsobený chaos, ztráty na životech, rozbití celých regionů nebo v důsledku totálního rozbití minimální úrovně diplomatické soudržnosti pro některé stupně na naší planetě.

Výjimečnost, kterou pociťují americké elity, je úplná, neochvějná a na okamžik nikdy nepochybovaná. Pro tyto elity neexistuje vyšší priorita než cíl „dominance celého spektra“ pro jejich národ. Cokoli jiného je pro ně nemyslitelné. Jejich názor je, že MUSÍ mít 100% dodržování předpisů po celé planetě. 99,999% nestačí a budou nadále vést válku toho či onoho druhu, dokud nedosáhnou 100%. Nebo zničit celý svět v tomto procesu. Tento cíl nepodléhá žádným dotazům. Pro dotyčné americké elity je to otázka všeho … nebo nic.

Po 11. září bylo upuštěno od mnoha předchozích metod, které byly při řešení rozdílů normální, protože se na ně nyní pohlíželo tak, že oslabují tlak na požadovanou celkovou dominanci. USA již nebudou vyjednávat o získání bezpečnosti, budou to požadovat. Vyjednávání něčeho méně než 100% úplného manipulativního dohledu a dodržování nadvlády USA na neurčito bylo prostě nemyslitelné a považovalo se to za téměř zrádný čin. Už by nebyli mírotvorci. Už by se nemusela prosazovat žádná debata, pouze požadavky, které je třeba splnit. A pokud žádný nepřišel, došlo by k válce … toho či onoho druhu.

Diplomacie se po 11. září stala špinavým slovem, zařízením, které dokázalo pouze oslabit požadavky, a tedy něco, od čeho je třeba upustit. Obvinění, konfrontace a ohrožení spolu s veškerými morálními nebo nemorálními, etickými nebo neetickými činnostmi, které se považují za nezbytné, by poskytly zbraně potřebné tam, kde byla válka neustálá a všudypřítomná. Mírotvůrci již nebyli zapotřebí, pouze válečníci, kteří by přiměli americké nepřátele, aby se jakýmkoli způsobem považovali za nezbytné, aby je nakonec zkrotili, umístili do klecí, ovládli a navždy je drželi v zajetí USA.

Diplomacie se po 11. září stala špinavým slovem, zařízením, které dokázalo pouze oslabit požadavky, a tedy něco, od čeho je třeba upustit. Obvinění, konfrontace a ohrožení spolu s veškerými morálními nebo nemorálními, etickými nebo neetickými činnostmi, které se považují za nezbytné, by poskytly zbraně potřebné tam, kde byla válka neustálá a všudypřítomná. Už nebyli zapotřebí mírotvorci, pouze válečníci, kteří by přiměli americké nepřátele, aby se jakýmkoli způsobem považovali za nezbytné, aby je nakonec zkrotili, umístili do klecí, ovládli a navždy je drželi v zajetí USA.

Toto je válka na konci hry, kterou elity USA (spolu se svými spojenci v „Koalici zabíjení“, jako je Velká Británie) vedou proti těm, které nazývají „protivníky“ nebo „nepřáteli“.

Nejsou však hlavními svými „protivníky“ nebo „nepřáteli“. Jsou pouze jejich ekonomickými rivaly a co nezávislejšími, suverénními národy, které si to přejí zůstat.

Soupeři však nesmí být tolerováni. Ne od 11. září. Soupeři nemohou být ovládáni a kontrola je to, co „dominance celého spektra“ vyžaduje a vyžaduje.

Politika změny režimu v USA, Velké Británii a jejich spojencích je naživu a v pořádku. Ani odhalení zvěrstev lží a masového vraždění v Iráku a Libyi a jinde to nemohlo nijak omezit. NIKDY neskončí, pokud nebude moc elit USA a Velké Británie nějakým způsobem způsobena, že skončí jako první.

Pouze Čína je schopna této druhé možnosti. Pouze Čína má ekonomickou sílu a stále rostoucí ekonomický vliv, aby toho dosáhla. Pokud Čína bude i nadále růst tak, jak tomu bylo v minulosti, nebo cokoli, co se jí blíží, bude krok za krokem automaticky neutralizovat neblahý vliv a trvalou agresi Západu. Nakonec si nemůže pomoci, ale trvale umístit elity Západu do karantény. Skončí jejich éra otroctví, kolonialismu, genocidy a válčení.

Projekt po 11. září, jehož cílem je, aby svět zcela podléhal západní kontrole, je v dnešní době stále neudržitelnější a pandemie Covid tuto otázku prakticky uzavřela. Jediné, co nyní USA, Velká Británie a jejich spiklenci mohou udělat, je nadále způsobovat zmatek v jejich zoufalství až do hořkého konce, a mohou tak jednoduše udělat. Doufat, že konečně uvidí smysl, může být marnou nadějí pouze pro ultraoptimisty. Západ má tento druh brutální, chladnokrevné sodomie ve své krvi … a my se jí možná dožijeme v její závěrečné ukázce totálního šílenství.

zdroj

Přejít nahoru