Právník Robert F. Kennedy, napsal komplexní zprávu o pokusu Billa Gatese monopolizovat a ovládnout celosvětovou produkci potravin a označil ji za „temnou formu“

Kennedy varuje, že „Aby Gates zamaskoval své dystopické plány pro lidstvo v benigních úmyslech, vyvlastnil rétoriku„ udržitelnosti “,„ biologické rozmanitosti “,„ dobrého správcovství “a„ podnebí “.

Kennedy pokračuje: „Všechny tyto příčiny jsou ponuré reality, které představují existenční ohrožení našich dětí a vyžadují okamžitou pozornost. Gatesův záznam však odhaluje jeho benevolentní záměry jako maskování jeho agendy s cílem maximalizovat osobní zisk a kontrolu. “

Při psaní pro svou skupinu Childrens Health Defence Kennedy poznamenává, že „je pro mě matoucí, jak tolik mých přátel z ekologického hnutí spolklo Gatesovu šikanu.“

Článek obsahuje řadu odkazů dokumentujících Gatesovu „dlouhodobou strategii zvládnutí zemědělství a celosvětové produkce potravin“.

V celé eseji si Kennedy všímá, jak Gates:

Pomohl organizovat a roztleskávat uzamčení, které jen v USA zruinovalo více než 100 000 podniků a uvrhlo miliardu lidí do chudoby a smrtící potravinové nejistoty, která mimo jiné ničivé škody zabíjí 10 000 afrických dětí měsíčně – a zároveň zvyšuje Gatesovo bohatství o 20 miliard $. Píše portál Summit news.

Tiše se stal největším vlastníkem zemědělské půdy ve Spojených státech. Portfolio společnosti Gates nyní zahrnuje přibližně 242 000 akrů americké zemědělské půdy a téměř 27 000 akrů jiné půdy napříč Louisianou, Arkansasem, Nebraskou, Arizonou, Floridou, Washingtonem a 18 dalšími státy.

Vynaložil značné investice do GMO plodin, patentů na semena, syntetických potravin, umělé inteligence včetně robotických zemědělských pracovníků a velitelských pozic v potravinářských monarchách včetně společností Coca-Cola, Unilever, Philip Morris (Kraft, General Foods), Kellogg’s, Procter & Gamble a Amazon ( Whole Foods) a v nadnárodních společnostech, jako je Monsanto a Bayer, které prodávají chemické pesticidy a petrochemická hnojiva.

Vynucený selhávající systém GMO, chemického a fosilního zemědělství založený na chudých afrických farmářích, který snižoval biodiverzitu a zajišťoval kyselost půdy při každé aplikaci petrochemických hnojiv. Studie zjistila, že extrémní hlad se zvýšil o 30 procent v 18 zemích, na které se Gates zaměřil. Venkovská chudoba dramaticky metastázovala a počet hladových lidí v těchto zemích vzrostl na 131 milionů.

Kennedy poznamenává, že stejně jako u Gatesových očkovacích programů v Africe „neexistovalo ani vnitřní hodnocení, ani veřejná odpovědnost.“

Přejít nahoru