Také v Německu už na některých místech vládne zákon klanu a právo šaría (video)

Takto to vypadá, když se mezi sebou porvu dva turecké klany:

Stovka členů dolnosaské pořádkové policie – posílená skupinami velitelství speciálních operací (SEK) – prohledala v pondělí večer sedm nemovitostí v okresech Rotenburg a Heidekreis. Někteří občané se diví, co se děje.

Rozsáhlá operace v Dolním Sasku souvisí s nedělní rvačkou ve Visselhövede v okrese Rotenburg. Hovoří se o sporech mezi rodinami. Ve Visselhövede pachatelé vtrhli do bytu, kde zbili několik lidí. Tito lidé byli vážně zraněni.

Při raziích ve Visselhövede a Walsrode bylo zajištěno devět podezřelých. Muži jsou vyšetřováni pro podezření ze způsobení těžkého ublížení na zdraví. Později však byli propuštěni. Byla zajištěna spousta důkazních předmětů, včetně obušků, mobilních telefonů, brokovnice a důkazem bylo i oblečení pachatelů.

V Braunschweigu v sobotu večer došlo ke střelbě na tři muže (27, 28, 31). Muži byli nezraněni a policie zatkla další tři muže (25, 25, 31) za pokus o zabití. Podle policie by útok mohl být aktem pomsty poté, co byl 31letý muž nejprve pronásledován a poté zbit v supermarketu.

Podobné potyčky jsou takřka na denním pořádku a média o nich často záměrně mlčí. Přitom jsou zde jistá nesporná fakta, která jsou ovšem důsledkem dlouholeté politiky multikulturalismu. Politiky, v níž míní Německo i nadále pokračovat. V Německu se ovšem nadále mlčí například o tom, že:

mafiánské klany v některých částech společnosti – zejména v Berlíně, Severním Porýní-Vestfálsku a Dolním Sasku – už mají dávno převahu nad právním státem
tyto velké rodiny se skládají výhradně z muslimských, zpravidla turecko-arabských gangů
rodinní příslušníci obvykle vstoupili do země jako údajní “uprchlíci”
tyto klany sestávají z lidí, kteří získali německé občanství, ale jsou etnicky považováni za přísně izolované skupiny, ke kterým například domorodí Němci nemají přístup
tyto velké rodiny se skládají převážně ze skupin, které jsou libanonsko-turecké a ve kterých již neplatí německé zákony, ale právo šaría.
členové klanu žijí většinou v sociálním bydlení, které je poskytováno státem zdarma, přičemž většina těchto banditů pravidelně pobírá další měsíční sociální dávky jako další kapesné
Vzhledem k tomu, že drtivá většina mainstreamových médií (a to nejen v Německu) bezvýhradně podporuje politiku otevřených dveří, kterou prosazuje jak Německo, tak EU, o těchto případech se téměř nepíše. A to přesto, že v některých lokalitách už klany ovládají celé čtvrti. Je tak jen otázkou času, než ovládnou celá města; ostatně, své zástupce se jim již lokálně podařilo dostat alespoň na komunál…

zdroj: necenzurovanapravda.cz

Přejít nahoru