Poklice a vany do kufru – známe nejnovější trendy pro váš vůz

Když chcete ochránit i stěny, použijte vany

 

A jak si tedy poradit? Nejsnadnější je samozřejmě najít doma nějaká stará prostěradla a textilie a úložný prostor vozu jimi jednoduše vyložit. Něco takového však rozhodně cenu za nejkrásnější úpravu nevyhraje. Místo toho vsaďte na šikovné vany do kufru.

 

A jaké jsou výhody a nevýhody jednotlivých typů? Podívejte se na to spolu s námi. Gumové vany jsou na trhu nejdéle. I když na nich oceňujeme jejich flexibilitu a velmi vysokou odolnost, nemohou nám nabídnout stálý tvar ani příliš vysoké okraje. Navíc jsou také poměrně těžké (což se může projevit i na spotřebě vašeho vozu). Jejich protějšky představují vany plastové – lehké, levné, ovšem jen velmi nekomfortní ve své tuhosti. A vozíte-li často těžší náklady, pak nejspíš nebudete spokojeni ani s jejich odolností (rády totiž praskají).

 

Sázkou na jistotu je nákup gumoplastové vany. Ta v sobě kombinuje výhody obou materiálů, a i když vás může zaskočit trochu větší investicí, nakonec bude tento nákup rozhodně stát za to. Navíc je na našem trhu dostupná prakticky pro všechny typy vozů, takže se nemusíte spokojit s kompromisem v podobě mnohdy špatně sedícího „univerzálu.“

 

Poklice na kola upoutají pozornost na první pohled

 

Chcete změnit vzhled svého automobilu doslova jako mávnutím kouzelného proutku? Pak vsaďte na designové poklice na kola. Už totiž zdaleka nemusí být jen stříbrné, naopak. Celoplošné i paprskovitě řešené mohou doslova zářit barvami, pokud si to budete přát. Můžete je tak dokonale sladit s lakem svého vozu nebo naopak dát vyniknout zajímavému kontrastu.

 

Zdroj obrázku:
PixieMe / Shutterstock.com

Přejít nahoru