Odpověď srbského kapitána vymazala úsměv z tváře amerického generála během jeho návštěvy

Kapitán srbských ozbrojených sil jménem Miloš dostal pokyn přivítat vzácných hostů a zorganizovat pro ně exkurzi. Během návštěvy letecký muzea, kde americké delegaci hovořily o tam přítomno letadlech amerického letectva. Neller průvodce nečekaně přerušil a zeptal se, kde přišel o prsty na ruce. Bojovali jste s námi? Zeptal se americký generál Robert Neller.

Miloš utržil zranění během války, kdy letouny NATO bombardovaly vojenské letiště v Jugoslávii. Srbský kapitán sucho poznamenal, že o tom nechce mluvit, ale to nezastavilo generála USA Roberta Nellera, který podle kanálu ABB Video, okamžitě položil novou provokativní otázku – Bylo pro Vás těžké bojovat proti nejsilnější armádě na světě? Zeptal se americký generál Miloše.

 

“Upřímně”? Zeptal se Miloš generála. A když viděl jeho přikývnutí, řekl mu, co si myslí o nejsilnější armádě na světě.

“Pokud mám být upřímný, nevím, nikdy jsme nebojovali proti Rusům.” A dokonce i v době problémů, když byli sami na okraji propasti, nám stále přišli na pomoc. Nechci bojovat s takovou armádou, je dobré, že jsou našimi přáteli “, poznamenal kapitán Miloš. ”

Odvážná odpověď okamžitě vymazala úsměv z tváře amerického generála a jeho družiny. Robert Neller se už do hádky nezapojil, poděkoval Miloši za slušnou odpověď a oznámil konec exkurze.

zdroj: armadnymagazin.sk

Přejít nahoru