Šéf francouzské infekční kliniky promluvil, něco takového v životě neviděl! Americké firmy Pfizer a Moderna nesdílejí na vědeckých serverech výsledky testovacích kol svých vakcín, které oznámily tiskovými zprávami a bez konzultací s vědeckou obcí!

Nejprve ale odbočím. Pokud si někdo myslí, že když někteří politici zahrají na televizní obrazovce divadlo a nechají si vpíchnout do těla vitamín B, případně biologický roztok, tak že okamžitě všichni ovčané poběží do fronty a budou se chtít očkovat, tak je na omylu. Do redakce jsme byli upozorněni už několika lékaři na podivnou věc, kterou odpozorovali při propagačním očkování amerického viceprezidenta Mikea Pence, a rovněž při očkování Joea Bidena a při většině propagačních očkováních na televizních obrazovkách. Pokaždé jsou vakcíny buď již dopředu natáhnuté do injekční stříkačky a nikde nejsou k vidění samotné lahvičky s vakcínou, aneb je tekutina z lahvičky natahována tak, aby nebylo možné vidět nápisy na lahvičce.

Na televizi ukazují politici s vakcínami cirkusová čísla, lékaři je odhalili, že s velkou pravděpodobností podvádějí
Z hlediska lékařské etiky totiž platí, že pacientovi se vakcína natahuje do injekce před jeho zrakem a až těsně před aplikací, aby nedošlo k záměně, aby pacient viděl, co vlastně je do injekce natahováno z lahvičky. A možná si řeknete, proč je to tak důležité, vždyť lahvičky lze fejkovat a biologický roztok nebo vitamín B lze natáhnout i před očima očkovaného, před kamerou a nikdo nic nepozná. Jenže, to je trochu jinak. Vakcíny jsou v lahvičkách zaplombované přímo z továrny a mají různé barvy uzávěrů, stříbrné, černé, červené, modré, zelené, žluté, oranžové, fialové atd.

Pokud by někdo před kamerami chtěl natáhnout do injekce vitamín B v roztoku, byla by vidět jiná barva plomby lahvičky, v USA mají např. vitamínové injekce a výživové roztoky oranžovou barvu. Naproti tomu očkovací roztoky mají obvykle barvu modrou, červenou, fialovou a stříbrnou, obvykle pro 2-fázové očkování. Lahvičky jsou nerozebiratelné a při pokusu o naplnění použité lahvičky od vakcíny roztokem s vitamínem by došlo ke kontaminaci vitamínového roztoku se zbytky vakcíny v lahvičce. Bylo by to vysoce nebezpečné.

Francouzský expert z infekční kliniky to řekl na plnou hubu
Lékař si nedovolí riskovat kontaminaci a do vakcinační lahvičky vstřikovat skrze jehlu z injekce roztok s vitamínem.Takže z tohoto důvodu se injekce natahují buď mimo přítomnosti kamer, aby nebylo vidět, z jakých lahviček a s jakými barvami plomb se vakcína do injekce natahuje, anebo se to dělá tak, aby kamera neviděla detail lahvičky. A to pouze potvrzuje další zjištění, které poskytl zmíněný francouzský odborník. Člověk by si myslel, že vakcína s takovou ostrou sledovaností bude prověřená skrz naskrz, ale ono se ukazuje, že dokonce i ruská vakcína Sputnik V má větší transparentnost než vakcíny amerických firem Pfizer a Moderna. Jenže, jak uvádí francouzský lékař, je to úplně jinak. Přečtěte si, jaký názor na americkou vakcínu Pfizer v rozhovoru pro Le Parisien má špičkový francouzský epidemiolog:

Vedoucí oddělení infekčních nemocí v nemocnici Pitié-Salpêtrière v Paříži komentuje nejnovější zveřejněné údaje o dvou vakcínách
„Nesmíme spěchat,“ varuje profesor Eric Caumes
Profesor Eric Caumes, vedoucí infekčních nemocí v nemocnici Pitié-Salpêtrière v Paříži, proslul svou otevřeností poté, když vyzval k větší transparentnosti laboratoří a obává se velkého počtu vedlejších účinků vakcíny Pfizer proti Covid-19.

Podařilo se vám získat přístup k vědeckým publikacím o různých vakcínách?
ERIC CAUMES: Jeden přístup ano! Úplné výsledky studie AstraZeneca se právě objevily na serveru The Lancet. A budu je pozorně sledovat. Britská laboratoř předložila údaje o účinnosti a bezpečnosti své vakcíny k přezkoumání, které jí dává vědeckou hodnotu, protože byly přezkoumány, kritizovány a schváleny nezávislými kolegy. Toto by mělo být pravidlem, ale společnosti Pfizer a Moderna jednoduše oznámily svůj úspěch pouze prostřednictvím tiskové zprávy. Během své kariéry lékaře jsem něco takového nikdy předtím neviděl! Uvědomte si, že po vědecké publikaci (jejich studií) stále není ani stopy. Kráčíme po hlavě. Naštěstí jsem se v úterý večer mohl seznámit se zprávou americké lékové agentury (FDA) získanou z údajů předaných společností Pfizer, aby mohli uvést na trh svou vakcínu.

Co zpráva říká?
Po přečtení 53 stránek mě něco zarazilo. Nikdy jsem neviděl tak vysokou frekvenci vedlejších účinků vakcíny! Kromě minimálních reakcí způsobených injekcí, jako je místní zarudnutí a bolest, jsou další nežádoucí účinky identifikovány relativně vysokou rychlostí, zejména u mladých lidí a po druhé dávce. Vezměte si příklad horečky, může se objevit dočasně po injekci, to je klasické. Ale tam mělo horečku 15,8% osob ve věku 18 až 55 let na úrovni 38 ° C nebo i více během sedmi dnů po druhé injekci. A 45% dobrovolníků muselo brát léky na horečku nebo bolest. Mluvíme také o 55% dobrovolníků s bolestmi hlavy, 62% dobrovolníků čelilo únavě. To je příliš mnoho, může dojít k problému …

Zatímco očkovací kampaň v Anglii už začala, úřady již doporučují vakcínu Pfizer pro lidi s těžkými alergiemi. Jaká je vaše reakce?
Jsem překvapen, protože tyto nežádoucí účinky nejsou uvedeny v dokumentu americké agentury pro léčivé přípravky (FDA), který je mým jediným zdrojem. To potvrzuje, že člověk by neměl s vakcinací spěchat.

Je podle vás obyvatelstvo ohroženo imunizací?
To je příliš citlivá otázka. Vše závisí na poměru rizik a přínosů. U starších lidí s vysokým rizikem těžké Covid nemoci je budu očkovat očkovacími látkami od firem Pfizer a Moderna, ale ne mladší lidi nebo lidi bez komorbidit. Nejen, že chybí informace, ale tyto injekce založené na genetickém materiálu (messenger RNA – mRNA) do této chvíle nikdy neprošly fází komercializace. Možná jsou revoluční, ale chci důkaz jejich spolehlivosti, jinak to znamená dát slepou důvěru výrobcům. Svět se dnes někam řítí střemhlav. Výsledkem je, že jsme v komerčním driftu. Na druhou stranu bych byl rád očkován vakcínou AstraZeneca a čínskou vakcínou, pro kterou jsme ověřili výsledky.

Ministr zdravotnictví Olivier Véran reagoval v LCI na vaše komentáře k očkování a řekl, že jste někdy říkal „nesmysly“. Co byste mu odpověděl?
Nepřekvapuje mě, že jsem byl přidán do dlouhé řady k poslancům uraženým Véranem (pozn. Le Parisien: 3. listopadu se ministrovi nepodařilo zachovat klid při zkoumání návrhu zákona o prodloužení Nouzového stavu v Národním shromáždění).

Nebojíte se hrát hru na spiknutí?
Ano, strašně se toho bojím, ale jakmile člověk opustí jedinou dominantní myšlenku, je okamžitě považován za spiklence nebo „osla“, protože mě Véran kvalifikoval, zatímco já jsem jedním z těch, kteří obhajují vakcíny. Jsou to zázraky na infekční nemocí, nejchytřejší drogy, protože spíše zabraňují nemocem než léčí. Ale říkám lidem pravdu, jinak už nám, doktorům, nebudou věřit. Navíc můj kolega neodmítl moje slova, ani neřekl, že jsem se mýlil, když jsem čekal na výsledky fáze č. 3 o účinnosti vakcíny. Asi žijeme ve světě pokrytců.

Předpokládáte, že navzdory všemu půjdete do boje?
Ano, protože se hlavně obávám, že se s těmito (mRNA) vakcínami Covid zhoršuje. Poté nám bude vyčítáno, že jste odešli z pódia, bude nám řečeno: Byli jste naivní a za tyto dávky vakcín jste zaplatili majlant za nic, aniž byste věděli, zda jsou pro lidi bezpečné. Pokud to dopustíme, bude zdiskreditována celá historie očkování. Dnes máme dojem, že si musíme zvolit strany. Všechno není černé nebo bílé, může to být šedé a je třeba to říci.

Zdroj: Le Parisien [1]

Proč dosud nejsou na stole čísla a sumy peněz pro lidi, kteří po vakcinaci budou mít dočasné nebo trvalé následky?
Jak tedy sami vidíte, francouzský expert a lékař, který je zastáncem očkování, poskytl pro Le Parisien rozhovor jako lékař, který si zaslouží respekt. Ačkoliv sám je zastáncem očkování, varuje před novými nevyzkoušenými vakcínami s technologií modifikované RNA, která mění v lidském těle strukturální DNA. Americké farmaceutické laboratoře Pfizer a Moderna tají výsledky svých testovacích kol s dobrovolníky, a něco málo uniká ze zpráv, které Pfizer musel poskytnout americké FDA, něco málo. Když francouzský expert na infekční nemoci varuje před unáhleným spěchem na vakcíny Pfizer a Moderna, když ho děsí procenta a čísla lidí s horečkami, s bolestmi a s vysokým stupněm únavy, tak by jeho slova měli poslouchat především politici.

A politici by měli dát na stůl dohodu, kolik peněz stát lidem zaplatí za jednotlivé vedlejší účinky, odstupňovaně, od pracovní neschopnosti, přes dlouhodobé následky, přes trvalé následky lehkého rázu, trvalé následky těžkého rázu, až po smrt. Nic takového dosud na stole není, Andrej Babiš čísla a sumy na stůl zatím nedal, Igor Matovič to samé, nechce, a přitom horečka přes 38 stupňů po vakcinaci může být smrtelná pro staršího člověka! Tohle si politici chtějí vzít na triko, že budou dělat z občanů laboratorní myši a aplikovat jim komerčně neotestované americké mRNA vakcíny? Co si to politici vůbec dovolují? Je toto možné taková drzost? Ano, je to možné, protože demokracie skončila, nastává Total Control.

A naprostá ztráta důvěry v lékaře bude přitom dalším důsledkem tohoto procesu.

Zdroj: 1

 

Přejít nahoru