Dr. Stefan Lanka: Je na čase zpochybnit vše, co o virech říká virologie, mikrobiologie a medicína

Navíc tvrdí, že testy použité pro Covid-19 jsou podvodné, že počty údajně „nakažených“ a „zabitých“ koronavirem jsou nerealistické a že vakcíny jsou velmi nebezpečné a nic nevyřeší.

Mořský biolog a virolog Stefan Lanka obhájil v roce 1989 doktorskou práci o virové infekci řas. Je také známý po celém světě tím, že tvrdí: ani HIV, který je připisován AIDS, ani viry hepatitidy a spalniček nebyly identifikovány, izolovány, charakterizovány a jejich genomy nebyly sekvenovány.

V prosinci 2020 vydal Stefan Lanka knihu, ve které vysvětluje kopernický obrat, který v posledních letech změnil jeho přesvědčení o mikrobiologii a samozřejmě virologii. Lanka nabral odvahu zpochybňovat vlastní vědecké úspěchy a radikálně kritizoval moderní základy mikrobiologie, virologie, imunologie, medicíny, genetiky a obecně pojetí života, jak se v akademických kruzích běžně věří. Koronavirová krize je vrcholem 2500 let omezování myšlení materialismem. Platón už byl velmi jasný a otevřeně kritický, když řekl, že řečtí lékaři nerozumí nemocem, kterým čelí, protože ze své analýzy vyloučili duši.

Více info na ac24.cz

Přejít nahoru