VIROLOGIE SE ROZPADÁ POD TÍHOU VLASTNÍCH LŽÍ + VIDEO

Video vhodné pro lékaře, odbornou obec, ale také širokou veřejnost – srozumitelnou formou vysvětluje lži a falešné zprávy, které vytváří mainstreamová “věda” a média a na kterých se bohatě živí farmaceutické firmy a jejich otroci, politici.

Panelové diskuze se zúčastnili:

DR. ANDREW KAUFMAN
je univerzálním vědcem, který vystudoval několik oborů: molekulární biologii na prestižní MIT (Massachusetts Institute of Technology), všeobecné lékařství na Univerzity of South Carolina a forenzní psychiatrii na Duke Univerzity.

DR. THOMAS COWAN
je autorem různých medicínských publikací jako například New Biology of Water; Vaccines, Autoimmunity and the Changing Nature of Childhood Illness; Human Heart, Cosmic Heart; hlavním autorem The Fourfold Path to Healing; a spoluautorem (se Sally Fallon) The Nourishing Traditions Book of Baby and Child Care. Dr. Cowan působil jako viceprezident Asociace lékařů pro antroposofickou medicínu a je zakládajícím členem správní rady Nadace Westona A. Price. Píše také sloupec „Zeptejte se doktora“ v časopise Wise Traditions in Food, Farming and the Healing Arts (čtvrtletník Weston A. Price Foundation), přednášel po celých Spojených státech a Kanadě.

MIKE ADAMS
(alias „Health Ranger – Strážce zdraví“) je vědecký výzkumník, specializující se na forenzní analýzu a analýzu produktů a potravin. Je majitelem mezinárodně akreditované a zcela nezávislé analytické laboratoře známé jako CWC Labs, jejíž přístrojové vybavení Time-Of-Flight poskytuje rozsáhlé možnosti screeningu téměř jakéhokoliv kapalného nebo pevného vzorku na více než 25 000 známých chemikálií, zahrnujících pesticidy, průmyslové chemikálie, rekreační drogy, potravinářské přídatné látky, těžké kovy a další.

zdroj: NWOO.org

Přejít nahoru