Vzpoura nabírá na obrátkách: V Bruselu, v Praze i za mořem. Konvoj svobody má už 70 kilometrů. Theo Fleury: Vraťte nám svobodu! Fialova vláda sprostě lže. Očkovací vyhláška dál platí. Inspirujeme se Kanaďany k povstání?

Nezbývá mnoho, aby se proticovidové protesty v řadě zemí západního světa rozhořely v povstání. O minulém víkendu zaplnily statisíce rozhořčených občanů ulice evropských měst a policie proti nim použila vodní děla a slzný plyn. Stát se něco alespoň odleskem podobného v Moskvě, už dělá ČT celodenní speciály a soudružka Černochová tam posílá dělostřelecké granáty na obranu svobody a demokracie.

Asi nejdramatičtější situace byla v centru 4. říše. V Bruselu protestovalo více než sto tisíc skutečných obránců svobody a demokracie z řady unijních protektorátů. Nad hlavami drželi vlajky svých států, které jsou v Evropském parlamentu zakázány. Bitva s policií se protáhla do pozdních nočních hodin, než byli nepodvolení u „vládních“ budov Evropské unie zpacifikováni. Výsledkem jsou stovky zatčených a desítky zraněných.

Kamionová revoluce?
Mohutné protesty se rozhořely také za oceánem. V dosud nejmohutnějším protestu se statisíce Američanů shromáždily ve Washingtonu před Bílým domem obsazeným podvodně dosazeným lžiprezidentem Bidenem.

Ještě dramatičtější je to za severní hranicí USA, v zemi javorového listu. Nevídanou vzpourou řidičů kamionů začal minulý týden Konvoj svobody proti povinné vakcinaci. Tisíce náklaďáků vyrazilo z Britské Kolumbie přes celé území Kanady do Ottavy. Protest proti covidovému teroru se dost možná mění v zárodek povstání proti diktatuře, kterou v zemi nastolil levičácký premiér Justin Trudeau. Všude, kde kamiony projíždějí, je vítají tisíce lidí a další tisíce se ve svých vozech ke konvoji přidávají.

Počet kamionů mířících do hlavního kanadského města Ottavy, kde má v sobotu 29. ledna proběhnout milionová demonstrace před sídlem parlamentu, už přesáhl 100 tisíc a každý den se přidávají další. Celá Kanada je na nohou a nepodvolení, kterých mohou být nakonec až tři miliony, hodlají vzpouru proti diktatuře dotáhnout až k pádu Trudeauovy totalitní vlády.

Ke konvoji svobody („Freedom Convoy 2022“ dosahuje až 70 kilometrů) se připojují ve stále větší míře i Kanaďané v osobních vozech ozdobených stejně jako trucky, transparenty a kanadskými a americkými vlajkami, neboť ke Konvoji se připojují i jejich američtí kolegové. Tisíce dalších občanů s prapory a transparenty dávají troubením spontánně najevo solidaritu s bojujícími kamioňáky.

Přidávají se už i děti…
Před dvěma týdny totiž vstoupila v Kanadě ovládané globalisty na čele s Justinem Trudeauem v platnost opatření, která v případě překročení hranice stanovují povinnost očkování všem řidičům kamionů. To byla poslední kapka, kdy pohár trpělivosti jinak až neuvěřitelně klidných Kanaďanů, s covidovou diktaturou přetekl.

Mocnou vlnu solidarity, která se zvedla v zemi javorového listu, dokumentují kromě statisíců vzkazů dospělých už dokonce i telefonáty dětí z celé Kanady, které nechávají řidičům kamionů v Konvoji svobody povzbuzující vzkazy na cestu do hlavního města.

Video na síti gab.

Vakcinační tyran

Do podpory hnutí odporu se kromě řidičů kamionů a milionů dalších občanů ve stále větší míře zapojují i osobnosti veřejného života. Tento týden podpořil Konvoj svobody například hokejista Theo Fleury, legenda NHL a držitel zlaté medaile ze zimních olympijských her v Salt Lake City. Fleury se o kamionové revoluci vyjádřil jednoznačně v rozhovoru pro americkou televizi Fox News:

„Právě teď je tu 50 000 řidičů kamionů a půldruha milionů lidí. Všichni míří do parlamentu v Ottawě a chystají se tam zůstat, dokud Trudeau neodstoupí, nebo nám nedají zpět všechny naše svobody a práva, “ řekl Fleury Fox News.  Levičácký kanadský premiér je podle něho covidismem doslova posedlý. „Poslední dva roky máme premiéra, který trpí vakcinačním syndromem pomatení smyslů. Každý den stojí u řečnického pultu a mluví jen o covidu. Nikoli o hroutící se ekonomice, nikoli o zoufalých problémech v dodavatelských řetězcích. Nemluví o nás, o ztrátě našich práv či o zničujících lockdownech. Jen o vakcínách.“

Vraťte nám svobodu!

Podle Fleuryho se současná kanadská vláda snažila občany rozdělit, aby je mohla lépe ovládat. Lidé se tomu však vzepřeli a řidiči kamionů zapálili svým odbojem celou Kanadu a stali se hrdiny pro většinu občanů. „Pomáhám propagovat protest řidičů kamionů a šířím jejich informace. I když jsem tvrdý hokejista, už jsem uronil i pár slz. Ještě nikdy jsem neviděl takové nadšení a solidaritu ve své zemi jako dnes.“

Kanaďané mají podle něho velkou trpělivost, ale ta jim teď se současnou vládou covidového teroru došla. „Všichni chtějí změnu. Právě teď sedím v centru Calgary, které bývalo jedním ze světových center těžby ropy a zemního plynu. Dnes se z toho neuvěřitelně rušného města stalo místo beznaděje, kde lidé přicházejí o práci v důsledku jednoho vládního lockdownu za druhým.“

Bývalá hvězda Calgary Flames v této souvislosti zavzpomínala také na dobu reprezentace: „Mnohokrát jsem hrál za svou zemi a oblékal dres s javorovým listem. Bylo to skvělé reprezentovat Kanaďany, ale nyní musím říct, že to, co se teď v naší zemi děje, je mnohem důležitější než všechno, co jsem do této doby zažil. A proto jsem tomu propůjčil svoje jméno. Jsem vlastenec a nedám tyranům svou svobodu. Chci svou svobodu zpátky, stejně jako většina Kanaďanů. Nechceme, aby se nám vláda pod záminkou covidismu nadále pletla do našich životů,“ uzavřel kanadský kanonýr.

Video na síti rumble.

Podvod Fialovy vlády

Klidně by mohl mluvit v Bruselu nebo v Praze. Hněv a požadavky nepodvolených na našem kontinentu už ostatně vedou k tomu, že se vlády mnoha evropských zemí narychlo pokoušejí uklidnit situaci slibem „rozvolnění“. V Británii premiér Boris Johnson stopnul rovnou všechno, ani náhubky už tam nosit nemusejí. Doufá, že tím (a válečnickou rétorikou vůči Rusku) zmírní rozhořčení Britů, které „vzorně“ držel v covidistických lockdownech, zatímco si sám užíval „svobody pro elity“ na „chlastacích“ večírcích.

O stejný manévr se u nás teď pokouší vláda Petra Fialy. Ovšem s tím rozdílem, že všechny restrikce zachovala, jen údajně zlikvidovala Babišovu vyhlášku o povinném očkování „vybraných skupin“. Jenže ani to není pravda. Na lži založená vláda ve skutečnosti ve svých lžích pokračuje. Informoval nás o tom významný ústavní právník Zdeněk Koudelka:

Vyhláška dál platí!
„Dne 19. 1. 2022 vláda rozhodla o zrušení povinného covidového očkování. Ve skutečnosti však vyhláška ministra zdravotnictví Adama Vojtěcha zavádějící povinné očkování na covid stále platí.

Ministr zdravotnictví Vlastimil Válek očkovací vyhlášku nezměnil. V písemném usnesení vlády z 19. 1. 2022 není o zrušení povinného očkování ani slovo. Je to podraz na vojáky. Zatímco jiné profese postižené povinným očkováním mají čas do 1. 3. 2022, v případě vojáků jsou nařízení náčelníka generálního štábu a velitelů pozemního vojska a vzdušných sil o tom, že se vojáci musejí očkovat první dávkou do 31. 1. 2022.

Na vojáky je vytvářen tlak, že pokud očkování v daném termínu nepodstoupí, bude to hodnoceno jako neuposlechnutí rozkazu s možností kázeňského i trestního postihu. Armáda ukazuje, že Válkova slova o tom, že v souvislosti s povinným očkováním nikdo nebude trestán, nejsou pravdivá.

Proto se vojáci nadále obracejí na soud a hledají ochranu před nezákonným očkováním. Vládě jsem za zrušení očkovací povinnosti poděkoval. Proto se nyní se omlouvám těm, které jsem svou pochvalou vládě uvedl v omyl.

Jaké mocenské kroky budou ještě činěny na podporu vakcíny, která měla být tečkou na koronavirem, což byla klamavá reklama. To, že očkování nebrání šíření viru, dokazuje, že za týden 17. – 23. 1. 2022 bylo nově nakaženo 67 244 neočkovaných a 88 725 plně očkovaných, včetně očkovaných třetí dávkou, tedy asi 43% neočkovaných a 57% očkovaných.“

Kanadská inspirace

Demonstrace nepodvolených proto právem pokračují a pokračovat budou. Naše protesty již před parlamentem probíhají – i když zatím ne tak masově, jako se chystají na sobotu v Kanadě. Je to však dobrá inspirace. Také kanadští vzbouřenci nemají ve svém zákonodárném sboru oporu.

U nás má sice jedna ze stran opozice (ANO) ve sněmovně formálně nejsilnější zastoupení, ve skutečnosti však Babiš s vládou kolaboruje. Zbývá jen Okamurova SPD. Ta se sice statečně snaží zabránit schválení totalitního Pandemického zákona ze všech sil včetně obstrukcí, ale je jasné, že se svými dvaceti poslanci nakonec kolaborantům podlehne. Stejné je to s obskurním zákonem o korespondenčním hlasování, jenž má dát místní páté koloně Bruselanů do rukou kladivo na volební podvody.

Kdy se také u nás zvedne ještě více masový odpor proti bruselské pětce, která reprezentuje menšinu společnosti? Uvidíme. Zatím se jako její „britský vzor“ pokouší převést pozornost na válečnickou rétoriku kolem Ukrajiny. A to přesto, že sama kyjevská pučistická vláda se už snaží mírnit Washington a Londýn v jeho „předpovědích“ o blízkém ruském útoku. Jenže přivolávání války covidistům vyhovuje.

Kanaďané to už prohlédli – a jedou ve statisících na hlavní město. Kdy u nás?

To je otázka za milión. Nikoli však kanadských dolarů, ale českých korun.

zdroj: protiproud.cz

Přejít nahoru