Gates chce přes WHO vládnout celému světu – zakládá celosvětovou pracovní skupinu pro „boj proti pandemiím“

Bill Gates  vlastní WHO. Tedy on a vakcinační firmy(např. GAVI), které jsou však také  de facto „jeho“.  A na základě již většinou zemí odsouhlasené pandemické smlouvy má pak WHO (resp. vakcinační firmy – potažmo Gates) ovládat všechny členské země WHO.

Na příkaz WHO budou všechny členské země povinny například zavést jakékoli – byť sebenesmyslnější – restrikce. Ovšem na příkaz WHO bude také možné zavést povinné očkování jakýmkoli přípravkem, byť neschváleným. Tak, jak se to dělo poslední asi rok a půl ve velké části světa. Ale bude to ještě horší, neboť tentokrát nebude možný žádný odpor.

Bill Gates, high-tech miliardář a globální investor do vakcín, nedávno představil svůj nápad, jak se vyhnout budoucím pandemiím. Za 1 miliardu amerických dolarů ročně to má provádět stálá pracovní skupina 3 000 lékařů, epidemiologů, odborníků na komunikaci a diplomatů pod koordinací Světové zdravotnické organizace (WHO). Současné úsilí WHO uzavřít pandemickou smlouvu, která je závazná podle mezinárodního práva, dobře zapadá do obrazu, což by z organizace udělalo jakousi světovou vládu a podkopalo suverenitu členských států.

Gatesův návrh globální reakce na epidemii a mobilizaci globální reakce na epidemii a mobilizační síly (GERM) dobře zapadá do plánů WHO. GERM se má stát součástí národních zdravotnických orgánů po celém světě, radit jim a školit je, vyhodnocovat možná ohniska onemocnění a – pod koordinací WHO – určovat tempo, jak se vyhnout pandemiím.

Gates přirovnal GERM ke stálým hasičským sborům, které císař Augustus zřídil po požáru Říma „poprvé v historii“, vysvětlil Gates.

„To, co jsme viděli v posledních letech, je jako strašlivý globální požár. Pandemie COVID si vyžádala životy milionů lidí a obrátila ekonomiky vzhůru nohama, a to by se nemělo opakovat. Nyní jsme se hodně naučili a můžeme na tom stavět“, prohlásil Gates.

Takže zatímco WHO chce poskytnout právní rámec globálně s pandemickou smlouvou, Gates ji naplní svou pohotovostní silou GERM pro „akci“. V každém případě by to zpečetilo konec národní suverenity. Jak jsme se dozvěděli v současné „plandemii“, takový soubor pravidel by mohl omezit základní svobody lidí podle libosti WHO & Gatese: zdraví, lidská práva, autonomie, národní suverenita, svoboda projevu a právo organizovat se by byly ovlivněny.

Kromě toho je 80 procent WHO financováno společnostmi a oligarchy nebo jejich nadacemi, včetně Gatese. Zastupuje tak především jejich ziskové a mocenské zájmy.

Gates již sní o nových vakcínách, které mohou být podávány jako náplasti nebo inhalanty. Ve své prezentaci však také připustil, že vakcíny nejsou prioritou, protože GERM má od počátku zabránit pandemii.

V každém případě musí vakcíny – na rozdíl od současnosti – předcházet infekcím, pokrývat širokou škálu mutací a být schopny být vyrobeny do šesti měsíců pro celosvětovou potřebu. Obzvláště na něj zapůsobilo řízení pandemie v Austrálii, která zavedla velmi tvrdou covidovou a očkovací politiku.

Představil publiku nový diagnostický přístroj „Lumira DX“. Díky tomuto přístroji  je údajně snadné a přesné testovat mnoho nemocí po celém světě. Stojí to jen desetinu ceny než PCR testy. Podle Gatese je třeba investovat do zdravotní péče miliardy, aby to přineslo biliony…

Zdroj: 1

Přejít nahoru