Chlapec bije a kope učitelku v mateřské škole – VIDEO

Z videa není vůbec jasné, o jaké zařízení se jedná, zda dítě trpí nějakou poruchou a zda se jedná o speciální zařízení. Celé chlapcovo chování tedy může být způsobeno poruchou, ale ta není známa.

Jedinou další informací jsou naštvaní diskutující, kterým se zvedl krevní tlak.

“A kdyby to nepomohlo, okamžitě bych zavolala sociálku, policii, ať to s rodiči vyřeší.” Adriana napsal.

Angelika to viděla takto: “Ta učitelka se asi zbláznila. Vstanu a dám chlapce do jiného pokoje. A teď si vezměte, kolik dětí se dívalo. Ukázka pro ostatní děti”

“Normálně jsem zůstala nervózní ?…..tak co …děti budou objednávat a vyzývat ??….hate to …co vyrůstá z mladé generace” píše Martina.

K celému incidentu se vyjádřila i jedna z učitelek: “Učitelka si je vědoma toho, že by ji za fyzické tresty vyhodili z práce. Ale rozhodně bych ho nenechal tak dlouho řádit. Psycholog určitě doporučí dítěti objetí. Pokud jste tuto práci jako učitel nedělali, nedokážete si představit, jaký je to nápor na nervy, jak se musí ovládat a je to čím dál horší. Děti nemají stanovené hranice od rodiny. Vím, o čem píšu.”

Jiný učitel také poznamenal: “To má být co? Toto dítě potřebuje cítit, co předvádí. Učitelkou v mateřské škole jsem byla 42 let, ale tohle jsem v životě nezažila a ani bych to tomuto dítěti nedovolila. Kde je autorita učitele…”

https://www.facebook.com/watch/?v=688120512263738

zdroj

Přejít nahoru