Bloggerka odhalila triky pro iPhone, o kterých většina uživatelů neví

Mezi tipy patří například způsob, jak zablokovat kohokoli, kdo používá iPhone, z vybrané aplikace, například z aplikace Fotografie. Uživatel může nastavit přístupový kód pro čas u obrazovky a zvolit časový limit. Pokud kdokoli (v případě Wang její děti) získá přístup k iPhonu, bude vybraná aplikace uzamčena a otevře se pouze poté, co uživatel zadá nastavený přístupový kód.

V řadě videí s názvem Triky pro iPhone, o kterých většina lidí neví Wang vysvětluje, jak poslat iMessage s různými efekty, jak používat kurzor a jak postupovat podle kroků pro přístup k psaní jednou rukou.

„Dotkněte se a udržujte časovač na domovské obrazovce, abyste rychle nastavili časovač.“ „Sdílejte fotografie bez zveřejnění vaší polohy“ a „klepnutím dvěma prsty vyberte více zpráv, poznámek nebo e-mailů,“ uvedla Wang ve svém videu.

Pokud jste někdy přemýšleli, jak rychle sdílet svou polohu, můžete v iMessage začít psát „Jsem na“ a telefon okamžitě navrhne možnost „Aktuální poloha“, která zabrání v nutnosti hledat adresu.

Aby mohl uživatel své fotografie úplně skrýt, může je uložit do poznámky a nastavit zámek. Poté může smazat fotografii z fotoalba v telefonu.

Tento a další triky byly uživateli dobře přijaty, ale někteří připustili, že museli sledovat videa „500krát, aby jim porozuměli“.

Zdroj: 1

Přejít nahoru