Australská základní škola vidí “mikročipy v mozku studentů” za 10 let

Australská základní škola předpověděla “mikročipy v mozku studentů” během 10 let, než následně smazala zpravodaj, který obsahoval strašidelné proroctví.

Bizarní příspěvek se objevil ve vydání zpravodaje základní školy Preston West z 26. května, který uváděl řadu prozaických věcí, o kterých škola předpokládá, že budou užitečné pro vzdělávání dětí za deset let.

Patří mezi ně “větší povědomí o duševním zdraví”, “více budov a rozvoje”, stejně jako “technologický pokrok pro učitele a studenty”.

Na tomto seznamu jsou však také “mikročipy v mozku studentů na podporu inteligence a paměti”.

nula

 

Ačkoli byl zpravodaj smazán školou (zdá se, že všechny jejich zpravodaje byly vymazány), důkaz, že byl původně zveřejněn, lze vidět prostřednictvím vyhledávací mezipaměti Google níže.

nula

Jak jsme již dříve zdůraznili, implantabilní mikročipy se blíží k tomu, aby se staly samozřejmostí, zejména proto, že země přijímají digitální ID a bezhotovostní společnost.

BBC nedávno informovala o lidech, kterým byly implantovány mikročipy v náručí, aby mohli nakupovat pohodlnějším způsobem.

Zdůraznili jsme také, jak lidé ve Švédsku ochotně nechávají pasy na vakcínu proti COVID umístit na implantovatelné mikročipy ve svých rukou.

Kreslený padouch a šéf Světového ekonomického fóra Klaus Schwab napsal ve své knize “Velký reset”, že čtvrtá průmyslová revoluce “povede k fúzi naší fyzické, digitální a biologické identity”, kterou ve své knize objasňuje jako implantovatelné mikročipy, které mohou číst vaše myšlenky.

Přejít nahoru