Slovenka měla na autě ruskou vlajku. V Möbelixu ji nepustili na záchod: Kvůli lidem, jako jste vy, musíme čistit záchody a dávat chemii

Žena se dostala do ostrého konfliktu údajně proto, že ji děti odmítly pustit na toaletu. Muž ve videu, který tvrdí, že je vedoucím pobočky, dokonce říká, že “kvůli takovým, jako jste vy”, bude muset umýt záchody a dát tam chemii.

To ženu naprosto rozčílilo a chce podat trestní oznámení.

Vše mělo být kvůli tomu, že měli na autech slovenské a ruské vlajky, což mělo vadit vedení obchodu. Údajně kvůli tomu odmítali zákazníky.

Sympatizovat s Ruskem v době agresivní invaze na Ukrajinu není podle diskutujících normální. Podporovat válku je dokonce trestné.

“Nechápu, proč tam dáváte ruské vlajky? Máte mít jen slovenské a ne z jiného státu! Nejsem příznivcem ani jedné strany, ale rozhodně bych nikdy nevyvěsil vlajku cizího státu.” napsal Igor.

“Möbelix Trnava dnes 11.6.2022, tady je video jak pokračují v segregaci zákazníků a dětí, nedokážu si vysvětlit co máme mít, podle vedoucího pobočky jsme jejich zákazníci a že kvůli lidem jako jsme my nebude utrácet chemii a mýt záchod…..a dokonce automaty vypnou, takže si nemůžeme koupit kávu ani malinovky….. jsme si je koupili před……to bylo za to, že jsme se potkali na parkovišti a měli jsme na autech slovenské a ruské vlajky……Chci znát názor lidí na to všechno, jestli je to v pořádku…..podle mě jsme ještě na Slovensku…..nebo už ne????” píše žena k videu.

https://www.facebook.com/1673604337/videos/1664895823867885/

zdroj

Přejít nahoru