Nejsilnější zbraň, kterou Západ dal Ukrajině

“Možná se moje vláda v tomto případě mýlí a jen lže a manipuluje, aby prosadila své vlastní zájmy?”

Nejsilnější zbraní, kterou Západ dal Ukrajině, není HIMARS, ale americká propagandistická mašinérie.

Jediní lidé, kteří podporují zástupnou válku Západu na Ukrajině, jsou ti, kteří popírají rozsáhlé zdokumentované způsoby, jimiž západní impérium tuto válku vyprovokovalo, udržovalo, manipulovalo a využívalo. To, co se děje, můžete podpořit pouze tím, že lžete nebo jste oklamáni.

Pokud vypukne jaderná válka, nebude záležet na tom, kdo za ni může. Nezáleží na tom, kdo s tím začal. Nezáleží na tom, zda Moskva měla na Záporoží oprávněný nárok. Záleží jen na tom, že se to stalo. O odpovědnosti se nerozhoduje až poté, co k ní dojde. Nebudeme zde.

Čas odvrátit se od trajektorie vedoucí k jaderné válce je nyní, ne později. Je bizarní, kolik lidí mi říká: “No, pokud dojde k jaderné válce, bude to Putinova vina,” jako by to pro ně byla nějaká útěcha, když objímají svou rodinu a čekají na strašlivou smrt.

Zdá se, že lidé nechápou, že jaderné zničení je jedinou chybou, kterou jsme mohli udělat a kterou nelze nikdy odčinit. Existuje nezpochybnitelný předpoklad, že pokud by se tak stalo, došlo by k určité korekci kurzu, ale k té nedojde. Nebude nikdo, kdo by to udělal. Nebudou přijímána žádná zpětná opatření.

Lidé si nedokážou představit vlastní nepřítomnost. Proto si vymýšlíme příběhy o posmrtném životě. To je také důvod, proč se těžko vyrovnáváme s vyhlídkou na Zemi bez lidí. Lidé stále předpokládají, že lidské vynálezy jako “vina” a “provinění” zůstanou i po nás.

Lidé se často zabíjejí skokem z mostu Golden Gate. Těch několik málo přeživších říká, že první myšlenka, která je při volném pádu napadla, byla okamžitá lítost. V jednom okamžiku si uvědomí, že každý jejich problém lze vyřešit, kromě toho, který právě způsobili. Představte si takovou myšlenku, ale jde o veškerý život na Zemi, který jsme zabili. To je jaderný holocaust. Okamžik okamžité strašlivé lítosti, po níž následuje černá prázdnota.

Během kubánské krize bylo každý den hlavní zprávou, jak se celá situace kolem kubánské krize vyvíjí. Během jaderné krize v roce 2022 se hlavní zprávy týkají Kanyeho, Trumpa a Alexe Jonese. Blížíme se k okraji útesu.

Rozumná společnost by vyhostila každého, kdo obhajuje jaderné zbrojení, a vykázala ho z lidské civilizace. V naší společnosti jim poskytujeme pozice v mainstreamových médiích a lukrativní místa ve vlivných think-tancích.

Jsou mezi námi i tací, kteří své osobní sebevražedné myšlenky maskují jako světem unavené, pokorné poznání, že lidé jsou sračky a musíme zemřít. Říkám jim všežravé ideály a nejsou ušlechtilé ani pokorné, jsou zrůdné a odporují všemu životu na Zemi. Pokud nemůžete žít pro sebe, žijte pro svého psa. Žij pro berušku.

Mohli bychom mít tak krásný svět. Veškerou energii, kterou vynakládáme na soutěžení a dobývání, bychom mohli věnovat inovacím, které by přinesly prospěch nám všem, zajistily, aby měl každý dostatek, odstranily lidské utrpení a potřebu lidského úsilí. Vyměňujeme ráj na zemi za hry elitního ega.

Neexistuje žádný pádný důvod, proč bychom nemohli přejít od modelů konkurence a dominance k modelům spolupráce a péče. Vzájemná spolupráce; vzájemná péče. Spolupráce s naším ekosystémem; péče o náš ekosystém. Toho se zbavujeme výměnou za nesmyslné utrpení a nebezpečí.

zdroj

Přejít nahoru