Pentagon odhalil šokující teorii NASA: návštěvy mimozemšťanů bychom si ani nevšimli

“…Umělý mezihvězdný objekt by potenciálně mohl být mateřským plavidlem, které během svého blízkého průletu k Zemi vypustí mnoho malých sond, což je operační konstrukce ne příliš odlišná od misí NASA,” uvádí se ve zprávě. “Tato ‘pampelišková semínka’ by mohla být od mateřské lodi oddělena gravitační přitažlivostí Slunce nebo manévrovacími schopnostmi.”

Agentura AARO, která byla založena v červenci 2022, je zodpovědná za sledování objektů na obloze, pod vodou a ve vesmíru – neboli objektů, které mají schopnost přesouvat se z jedné oblasti do druhé.

Kongres v roce 2005 pověřil NASA, aby našla 90 % všech blízkozemních objektů větších než 140 metrů, což podle zprávy vedlo ke vzniku teleskopů Pan-STARRS.

Dne 19. října 2017 objevil Pan-STARRS neobvyklý mezihvězdný objekt, který byl později pojmenován ‘Oumuamua, neboli havajsky Skautík.

Objekt měl doutníkový tvar, zdál se být plochý a byl od Slunce odhozen, aniž by vykazoval kometární ohon, což vedlo vědce k domněnce, že se jedná o umělý objekt.

Zpráva podle New York Post rovněž uvádí, že šest měsíců před největším přiblížením Oumuamua k Zemi se na Zemi zřítil metr dlouhý mezihvězdný meteor IM2, který měl téměř totožný tvar jako ‘Oumuamua.

“Při správné konstrukci by se tyto malé sondy mohly dostat k Zemi nebo jiným planetám sluneční soustavy za účelem průzkumu, protože mateřská loď proletí na zlomek vzdálenosti mezi Zemí a Sluncem – stejně jako ‘Oumuamua,” napsali autoři. “Astronomové by nebyli schopni roj miniaturních sond spatřit, protože neodrážejí dostatek slunečního světla, aby si jich všimly stávající průzkumné teleskopy.”

zdroj

Přejít nahoru