Americká vláda zřejmě našla “neporušené” mimozemské letadlo

Všechny oči byly upřeny na dlouho očekávanou zprávu NASA o UFO, s přibližně 800 událostmi zaznamenanými za posledních 27 let a nevysvětlitelnými kovovými létajícími koulemi v pozemském vzdušném prostoru.

Ale nyní jeden bývalý americký agent tvrdí, že byly získány materiály, které by mohly podpořit existenci UFO.

David Charles Grusch, bývalý člen Národní geoprostorové zpravodajské agentury a Národního úřadu pro průzkum, tvrdil, že americká vláda má v taktním řemesle “nelidského původu”, které tají před veřejností.

V rozhovoru pro NewsNation Grusch řekl: “Jedná se o aportování technických vozidel nelidského původu, říkejte tomu kosmická loď, chcete-li, vozidla exotického původu, která buď přistála, nebo havarovala.”

Grusch byl kdysi hlavním technickým poradcem Národní geoprostorové zpravodajské agentury pro analýzu neidentifikovaných vzdušných jevů (UAP) s prověrkou přísně tajných/tajných oddělených informací, podle The Debrief.

Působil také jako vysoký zpravodajský důstojník v Národním průzkumném úřadu s celkem 14 lety zkušeností.

“Myslel jsem si, že je to totální šílenství a nejdřív jsem si myslel, že jsem byl podveden, byla to lest,” řekl.

“Lidé se mi začali svěřovat. Přistupte ke mně. Mám spoustu vysoce postavených, bývalých zpravodajských důstojníků, kteří za mnou přišli, z nichž mnohé jsem znal téměř celou svou kariéru, kteří se mi svěřili, že jsou součástí programu.”

Neodtajněná verze dokumentu, kterou získal The Debrief, uvádí, že Grusch ví, že informace týkající se UAP jsou zatajovány nebo skrývány před Kongresem, “aby záměrně a úmyslně zmařil legitimní dohled Kongresu nad programem UAP.”

Přejít nahoru