Bývalý vědec NASA říká: Kolem Saturnu jsou mimozemské lodě!

Dr. Norman Bergrun pracoval pro výzkumné středisko NASA Ames Research Center. Nedávno prohlásil, že mimozemšťané jednoznačně existují a že se skrývají v Saturnových prstencích. Podle konspiračního kanálu SecureTeam 10, kde vědec Bergrun prováděl svůj výzkum, se tam prý mimozemská plavidla nacházejí již delší dobu.

“Mimozemské lodě se shlukují kolem prstenců planet,” myslí si. Bergrun poznamenal, že lodě se nacházejí i v blízkosti dalších prstencových planet, jako je Uran a Jupiter.

SecureTeam 10, který má na YouTube téměř milion odběratelů, často zveřejňuje videa založená na konspirační teorii. Téměř vždy jde o čiré spekulace. Organizace sama sebe popisuje jako “zdroj nejnovějších zpráv o nových pozorováních UFO, informací o prostorovém pokrytí a informací o podivných aktivitách, které se dějí na naší planetě”.

V roce 1986 napsal Bergrun knihu nazvanou Ringmakers of Saturn, která poukazuje na to, že kolem Saturnu se nacházejí masivní mimozemské lodě, včetně těch, které kolem plynného obra skutečně vytvořily prstence.

zdroj

Přejít nahoru