Nejlepší tiskárny pro pohodlnou práci z domova

Mnoho z nás se během pandemie i po ní dostalo do situace, kdy museli pracovat z domova. Home office se stal nedílnou součástí našich životů. Vybavení domácí kanceláře je velmi důležité, aby se vám dobře a velmi produktivně pracovalo. Při výběru musíte zvážit několik zásadních rozhodnutí:

  • potřebujete barevnou nebo černobílou tiskárnu,
  • jak často budete tisknout,
  • jaké funkce potřebujete,
  • jaký je váš rozpočet.

Lexmark

Model MB3442adw od společnosti Lexmark je velmi rychlý. Vytiskne vám rozměr A4 černobíle a za minutu zvládne vytisknout 42 stran. Pro většinu uživatelů bude velkou výhodou dotykový displej a vysoká rychlost tisku. Jestli potřebujete zpracovat velké množství dokumentů, bude se vám tento model líbit. Nevýhodou je pomalé zapínání a bohužel také nízké rozlišení tisku.

HP

Od této legendární značky si můžete pořídit hned několik modelů. Model DeskJet 3755 je velmi kompaktní a tiskne v mnoha barvách. Nezapomínejte na tonerové kazety ce285a. Se zásobníkem na 60 listů je budete potřebovat. Velkým pozitivem je krásný design a nízká cena. Na druhou stranu nezvládne oboustranný tisk.

 

Další možností je model Envy Pro 6420, který nabízí úžasný poměr kvality a ceny. Kvalita v nabídce toner q2612a váš při práci potěší. Zásobník na 100 listů a tisk 10 stran za minutu vám usnadní práci z domova. Tisk je poměrně pomalý, ale jinak si užijete menší rozměry tiskárny, stejně jako skvělé bezdrátové propojení s notebookem.

Epson

Tato značka je velmi známá a kvalitní. Jestli hledáte tiskárnu na velikost A3, model WorkForce WF-7210DTW pro vás bude ideální. Tiskne barevně 18 stran za minutu dokonce a má zásobník na 500 listů papíru. Vytisknete si dokumenty oboustranně, ale musíte počítat s tím, že inkoust do této tiskárny je trochu dražší a na přední straně není USB port. Jaký z těchto modelů bude nejlepší pro vaši domácí kancelář?

 

Zdroj obrázku: New Africa / stock.adobe.com

Přejít nahoru