Sdílejte! Toto se České televizi vymklo kontrole! Americký novinář uvedl fakta a nyní se rozběhla cenzura

Rozhovor, který je nyní na YouTube cenzurován. Reportérka ČT se dozví, že zpravodajci i část vlády USA by rádi napadli Moskvu a neřekne na to ani slovo.

Americký žurnalista, oznámí v ČT během rozhovoru další pikantní věci např.:

– zpravodajci i část vlády USA litují, že po 9.11.2001 nepřepadli v první řadě Moskvu

– náš (bývalý?) kamarád v NATO Turecko podporoval ISIL ze všech sil

– zbraně které tam dodáváme končí v rukou ISIL a prakticky v Sýrii nikdo jiný než teroristé nebojuje

– Sýrii jsme rozvrátili “omylem” a byla to vlastně na tamější poměry svobodná země.

A novinářka poslouchá, neřekne na to vůbec nic a tváří se, jako kdyby ji Přemek Podlaha vyprávěl, jak udělat z PET lahve krmítko pro ptáčky.

Ještě na vysvětlenou, ta lítost Američanů, že v roce 2001 nenapadli Moskvu vychází z toho, že tehdy bylo Rusko na dně s mohlo jim to vyjít, zatímco dnes by to již tak jednoduché nebylo.

Vzpomeňte si na to, až budou zase večer vysílat vyprávěnky o agresivním Rusku a hodných Američanech. A pokud máte v okolí nějaké novodobé svazáky, kteří strachem z Ruska nemohou ani usnout, nezapomeňte jim odkaz poslat. Stále brečí, že všechny informace čerpáme jen z ruské propagandy a najednou mohou interesantní informace získat z ČT24 od Američana a ještě k tomu od nositele Pullitzerovy ceny.

No nic přátelé budete si muset pustit něco od Mitrofanova, Romancova a Peheho abyste se opět dostali do ideologické rovnováhy, byly bychom velmi neradi kdyby jste dnes usínali bez strachu z Putina.

Celý záznam rozhovoru už zde nenajdete, tak jako ani nikde na YouTube, kde je tvrdě cenzurován viz https://www.youtube.com/watch?v=Q4_Rd_U4VpE

Video lze zatím přehrát pouze v ČT archivu: http://www.ceskatelevize.cz/…/10095426857-i…/216411058040808

rok 2016, (KPa, skn.cz, Foto: skn.cz)

Přejít nahoru