I v hotelu hrozí nebezpečí: Bývalá agentka FBI by se v takovém pokoji nikdy neubytovala

Bývalá zvláštní agentka CIA a FBI Tracy Walderová využila své pracovní zkušenosti z oblasti bezpečnosti a převedla je do několika praktických rad. Informuje o tom deník Daily Mail. Bývalá agentka je sleduje během každé dovolené informuje portál dnes24.sk.

Tracy Walderová se vždy zaměřuje na lokalitu, ve které se nachází její pokoj nebo apartmán. Pokud je to možné, vybírá si vždy ubytování mezi třetím a šestým patrem. Proč? Protože to není příliš vysoké patro a v případě potřeby může rychle využít nouzový východ. Pokud bydlíte v nejvyšším patře, bude pro vás “obtížné se rychle dostat ven”. Místo je také dostatečně chráněno před nezvanými vetřelci, kteří by ji mohli překvapit zase v přízemí.

“Můj manžel Ben si mě kvůli tomu dobírá, a i když je nepravděpodobné, že by se někdo vloupal dovnitř, realita je taková, že zaměstnanci hotelu mají přístupovou kartu, aby se dostali do vašeho pokoje,” připomíná Tracy.

Nedávno znovu potvrdila, že neradí, ale zároveň se neústupně drží svých zásad. Poté, co se na dovolené dozvěděla, že bude ubytována v prvním patře, začala situaci okamžitě řešit. Zaměstnanci ji a její rodinu přestěhovali do čtvrtého patra. Bezpečnostní protokoly jsou pro bývalou agentku prostě “druhou přirozeností”.

Titulní obrázek: Pixabay.com/palacioerick

Přejít nahoru