Barbra Streisandová řekla Johnu F. Kennedymu tři krátká slova, která zanechala místnost “překvapenou”

Barbra Streisandová porušila pravidla, když se v roce 1963 po večeři korespondentů v Bílém domě setkala s prezidentem Johnem F. Kennedym a šokovala přihlížející svými komentáři.

Barbra Streisandová přiznala, že byla v úžasu z prezidenta Johna F. Kennedyho, když se setkali na večeři korespondentů v Bílém domě.

Ve svých nových pamětech My Name Is Barbra zpěvačka vzpomínala na setkání z roku 1963 a přiznala, že porušila protokol, než svými komentáři šokovala ostatní hosty. Barbra na akci zazpívala, než se postavila do fronty s ostatními účinkujícími, aby se setkala s prezidentem.

Ve své nové knize Barbra vysvětluje: “Udělala jsem přesně to, co nám bylo řečeno, abychom nedělali. Zeptala jsem se ho, jestli by matce nepodepsal kartičku z večeře.

“Když mi ji vracel, řekla jsem mu: ‘Jsi panenka’. To je skutečný brooklynský výraz… a myslím, že lidé byli trochu překvapeni, když mě slyšeli, jak to říkám prezidentovi. Upřímně řečeno, prostě mi to vyklouzlo.”

Herečka uvedla, že si stále stojí za svými komentáři a trvala na tom, že prezident “byl panenka”. Řekla také, že prakticky “zářil” a vypadal jako rocková hvězda. Barbra je dokonce přesvědčená, že slyšela, jak na něj venku křičí dívky.

Přejít nahoru