Česká policie

V Kauflandu v Nových Zámcích na Slovensku natočil složení výrobku, byla na něj přivolána policie (VIDEO)

“Údajný ředitel pobočky Kauflandu na mě zavolal ochranku a policii, protože se mu nelíbilo moje zveřejnění složení výrobků Kaufland! Tak to je síla! Takhle se chová vedení Kauflandu k zákazníkům. Zřejmě je to jejich soukromé území a já jako zákazník mám okamžitě odejít!
A to není všechno! Vyhrožování, pomluvy, nadávky – praktiky vedení Kauflandu vůči platícím zákazníkům!

Vedoucí mi dokonce začal vyhrožovat trestním oznámením, nadával mi jako zákazníkovi, který chce vidět, co kupuje psychopatům, zkrachovalým politikům, a neobešlo se to bez dalších pomluv a vyhrožování žalobami. Prý porušuju jejich domácí řád, protože už veřejně zveřejňuji složení výrobků a mám okamžitě opustit prodejnu! Byla zavolána ochranka a policie!

Takhle si váží zákazníků v Kauflandu ! Zamyslete se nad tím, až půjdete zase nakupovat.
Samozřejmě, že jelikož mě “pan údajný vedoucí” začal urážet, tak jsem si pro osobní účely nahrál i jeho jmenovku a co říká do telefonu přivolané hlídce! Samozřejmě to vše s vysvětlením, že je to pro právní účely, aby byl záznam toho, co říká mně a policistům. Jeden z přivolaných členů ochranky mě chtěl fyzicky napadnout tím, že mě začal tělem vytlačovat ven a choval se agresivně jako vyhazovač z baru. Dokonce mi slovně vyhrožoval slovy “dej si ránu a půjdeš do háje” ! Určitě mám vše nahrané, což si nechávám jako důkazní materiál pro policii a pro případný soud.”

zdroj: mojevideo

Přejít nahoru