Videa levitující dívky zaplavila internet: Fenomén je zahalen tajemstvím! Jak se to stalo?

Pokud patříte mezi milovníky Stranger Things, určitě si podobnou dekoraci chcete pořídit i domů. Pro ty, kteří to nevědí, Stranger Things je hororový seriál americké produkce, jehož hlavními hrdiny jsou dospívající děti. Prostředí má nádech minulého století, což se jasně odráží v oblečení a účesech. V každé z dosavadních čtyř sérií museli hlavní hrdinové bojovat s příšerami z jiného světa.

Dave a Aubrey se specializují na navrhování a výrobu hororových rekvizit. Letošní sezóna je pro ně tedy ideální příležitostí, aby naplno předvedly svůj talent. Pro letošní rok obětovali na výzdobu svého domu a pozemku zhruba 1600 hodin. Zdá se tedy, že se jim to vyplatilo. Díky Levitating Max se proslavili i na sociálních sítích. Jejich levitující Max se dokonce dostal na titulní stránky novin. Na videu je jasně vidět, že není k zemi připevněn žádnými lany ani šňůrami. Píše portál topky.sk.

Dave řekl televizi ABC 7 Chicago, že když se s manželkou na pořad dívali společně, řekla mu, že by mohli vyrobit repliku levitujícího Maxe. “Nechci to prozradit. Aubrey a já jsme se přesně trefili do toho, že až to dítě uvidí, zůstane v němém úžasu. Ani jeho rodiče mu to nebudou schopni vysvětlit. Je to kouzlo a přesně o to jde,” řekl. Známí a přátelé si dokonce mysleli, že jako rekvizitu používají svou dceru Brooke, která má také podobné vlasy jako postava Maxe zezadu.

Přejít nahoru