Aktuálně

Evropu aktuálně zmítají četná znásilnění, Rakousko hlásí další případ

Evropa během posledních několika dnů zažila četné případy znásilnění, které způsobili uprchlíci z blízkého východu a severní Afriky v zemích Evropské unie. Evropa hlásí aktuálně několik desítek znásilněných žen, které byly oběťmi choutek nelegálních přistěhovalců. Série sexuálních útoků na ženy tak dosáhla dramatického vyvrcholení, když došlo v nedělních večerních hodinách k tomuto trestnému činu.

Já chci sex! Tvrdil ochrance zatčený žadatel o azyl

Žadatel o azyl z Afghánistánu měl podle tamějších informací sexuálně zneužít teprve 18-letou dívku v zábavním parku Prater pod atrakcí. Dívku zachránila ochranka z parku, která následně předala podezřelého žadatele o azyl policii, jenž bude tento čin vyšetřovat. U pachatele byla nalezena falešná 50-eurová bankovka a několik gramů marihuany.

Evropu aktuálně zmítají četná znásilnění, Rakousko nahlásilo další případ znásilnění žadatelem o azyl

Jak policie zjistila, obžalovaným byl 21-letý žadatel o azyl, který přicestoval do Evropy až z Afghánistánu. Po zadržení tvrdil ochrance, že chtěl jen sex. Policie uvedla, že byla znásilněná žena těžce traumatizována. K celému incidentu mělo dojít o půl třetí v noci. Podobný, ale nepodařený pokus o znásilnění zaznamenala Vídeň o víkendu, když napadl žadatel o azyl starší ženu, která byla na procházce při břehu Dunaje. Případ znásilnění nahlásilo také Německo, kde měla skupina migrantů hromadně znásilnit teprve 13-letou dívku.

Zdroj: Hlavnespravy
Foto: mikecphoto / Shutterstock.com

Přejít nahoru