Záznam z veřejného shromáždění v Praze dne 28. října, který vám vyrazí dech!

,,Náhodou“ jsem našla toto video na youtube, při jeho poslechu mi běhal mráz po zádech. Jednak závažností předložených faktů a argumentů, ale také pocitem, že český národ pořád ještě má schopné a inteligentní lidi. Že nejsou všichni debilní naivní sluníčkáři, kteří se vůbec v tématice neorientují, a nesledují co se děje v Německu a jinde na světě.

Nemám televizi, ale jak jsem pochopila z přiložených komentářů, točila to ČT, ale odvysílala klasicky to, co se jí hodilo (Nepotvrdím, nedívám se na taková média, kde je veškerý obsah striktně a přísně normovaný, aby určoval můj pohled na svět, nebo mé názory.

Ať už se chci vzdělávat nebo pobavit, vyhledávám si raději data sama a spíše se něco dozvím. Jestli si myslíte, že v televizi se vysílá realita nebo pravda, jste na velkém omylu. Reportáže a důležitá oznámení jsou nachystaná roky dopředu s tím, že se tam jen na poslední chvíli doplní datum.) Poslechněte si tuto řeč, je velice silná a v hlavním proudu pochopitelně nežádoucí.

Krátké momentky z Prahy dne 28.10.2016, které v televizi neuvidíte:

(komentář k videu od autora Nekorektní TV:) V úvodu fotograf PL Vít Hassan poněkud překvapivě zdůvodní svoji přítomnost na Václaváku a na hradě pak Jiří Černohorský trpělivě vysvětluje zastydlým slunéčkám vítacím základy demokracie. Dojde i na jednostranný dialog s pracovníky Čt. (Těch je mi trošku líto, protože si toho musí vyslechnout za šéfy vic než si zaslouží)

(komentář k záznamu z 28.10., zkopírovaný z youtube autora PavelFCB:) ,,Doufám, že všichni tuhle reporáž na ČT viděli… Ihned zprivatizovat! K čemu chtějí poplatky? ČT by měla pravdivě informovat o tom, jak to skutečně je a řešit skutečné problémy a ne pouze vymývat občanům mozky… Je ČT ještě českou televizí, nebo už spíše americkou?

Takové reportáže bohužel ČT nikdy neodvysílá, jelikož se jim to nehodí. Stejně, jako když co nejvíce cenzurují Okamuru a jeho stranu SPD a místo něj si raději zvou do studia ožralu Kalouska a jiné zloděje…škoda, že podobné věci nemají v TV takový prostor, jako rádoby demonstrace proti Zemanovi, skrytá za oslavou vzniku ČSR. Dokud lidé neotevřou oči, tak politici budou neustále brát nekřestanské peníze, lézt do prdele EU,NATU a zloději, jako Bakala se budou neustále vysmívat, jelikož na takové grázly je naše justice kratká (záměrně)“

Dneska mě mimochodem strašně zklamal a naštval jeden autor na youtube, sledovala jsem ho roky a roky jako svého oblíbence, ale ode dneška je s tím konec. Začal vydávat seriál točený z uprchlických táborů, ale když na něj mnoho diváků uděřilo fakty, absolutně neměl argumenty, ani odpovědi. Potěšilo mě, kolik lidí tam nalilo čistého vína do sklenice a jen blbě nepapouškovalo. Ale fascinuje mě, že tuto propagandu dělají lidé, co si o tématice vůbec nic nezjistili a na velice závažné/základní dotazy absolutně nemají odpověď.

Ani trochu nezajímá tohoto youtubera budoucnost naší země a našich dětí, nezajímá se z jakých poměrů ti lidé jsou a co s sebou přinesou. Radši vymývá na youtube mozky malým dětem, co kopírují názory toho, koho uznávají, aniž by domyslel do konce následky a aniž by si připravil odpovědi. Dnešní modla dětí je youtube, už to není televize, a začíná se používat proti nim. Předtím vymývárna mozků s bubbletea, a teď tohle.

Z youtubu se pomalu stává odpadní stoka a firmy/společnosti začínají používat slavné autory na oblbování dětských diváků. Zrušila jsem odběry u všech velkých a komerčních kanálů, připadá mi to totiž stejně zaprodané, jako ČT, dělat reportáže na objednávku.

(KPa, skn.cz, Foto: skn.cz)

Přejít nahoru