Lidé se superschopnostmi? Muž prozradil několik rad

Muž, který o sobě tvrdí, že má “superschopnosti” prozradil několik rad, jak dosáhnout stejných cílů, jenž vedou k pevnému zdraví. Porfirius Ivanov, který pochází z Ruska, žil do svých 35 let zcela obyčejný život. Tento život přestal Ivanova bavit a vydal se do přírody, kde chtěl objevit nový smysl života.

Muž se na svojí cestě přírodou začal pravidelně otužovat, když zjistil, že mu tyto procedury zlepšují fyzický stav. Rozhodl se tak tuto proceduru každým dnem opakovat. Tímto způsobem muž získal podle jeho slov “superschopnosti” a rozhodl se pomocí svých rad pomoci i ostatním. Zde si můžete přečíst několik rad, které si můžete vyzkoušet na vlastní kůži i doma.

Existují lide se superschopnostmi? Muž prozradil několik rad, jak se tímto superčlověkem stát

První radou je studená koupel. Člověk by se měl minimálně dvakrát denně koupat ve studené vodě. Pokud se budete koupat v přírodě v zimě, doporučuje muž chůzi po koupeli ve sněhu po dobu několika minut. Člověk tak podle Ivanova pozná, jak moc je spjat s přírodou. Další rada nikoho nepřekvapí. Lidé se musí vzdát alkoholu či kouření, aby získali superschopnosti. Ivanov také doporučuje držet alespoň jeden den v týdnu půst.

Po tomto půstu se doporučuje procházka v přírodě, po které se můžete najíst co Vám žaludek dovolí. Všechny výše zmíněné rady se neobejdou bez lásky k přírodě. Ta je podle muže z Ruska velice důležitá a na cestě k těmto schopnostem naprosto neodmyslitelná. Poslední rada se týká chování samotného člověka. Lidé by neměli myslet na nemoci a pomáhat dobrými skutky starším osobám a lidem v nouzi.

Přejít nahoru