Vítejte na vyspělém Západě, který nám prý má být vzorem…

Co z toho vyplývá?

Že dnešní britský režim je více anti-demokratický, totalitářský režim než byl zkomírající husákovsko-jakešovský režim komunistický.

Vítejte na vyspělém Západě, který nám prý má být vzorem.

PS: O imbecilitě britského režimu ve světle neschopnosti „britské“ vlády Theresy Mayové jednat jako suverénní země a ne jako otrok bruselské nomenklatury se ani raději nebudu rozepisovat. Odtrženost Mayové od britské populace a její poklonkování a posluhování bruselské nomenklatuře je za hranicí vlastizrady a kolaborace s cizími nepřátelskými zájmy. Její absolutní neschopnost hájit zájmy Británie a zájmy britských občanů, její naprosté podřizování se Bruselu, Berlínu a Paříži je za hranicí chápání. Z bruselské Brusele ji čouhají jen špičky lodiček. Jednání Mayové je tak slabošské a vlastizrádné, že ani její ministři nejsou ochotni se nadále podílet na totálním zotročení britských občanů ve prospěch bruselských nomenklaturních kádrů a ve prospěch zájmů berlínské EU-kominterny. Plán, který Mayová „dojednala“, v podstatě předpokládá, že Británie bude mít všechny povinnosti uložené Evropskou komisí a dalšími byrokratickými anti-demokratickými EU institucemi a vzdá se pouze svého práva o těchto věcech jednat a ovlivňovat je. Jako kdybyste dali v práci výpověď a nadále byste měli povinnost tam pracovat – jen bez platu. „Deal“ ala Theresa May. I primitivní národy si braly za zlato alespoň korálky; Theresa nechce nic. Koneckonců, účet za její zradu a neschopnost neplatí ona ale občané.

Debilita kauzy „Novičok 2“ je další případ ilustrující kompletní kolaps jakýchkoli schopností dnešních západních „elit“ vést zemi. Nemají schopnosti ani na to prodávat v trafice bez dohledu zodpovědné osoby. Jakeš se svými bojlery byl proti nim génius, jen mají oproti němu lepší PR poradce. Nyní máme věřit tomu, že Novičok se během několika málo hodin na klice Skripalova domu rozložil vlivem zázračné britské mlhy a tím se stal zcela neúčinným, takže Skripal i jeho dcera přežili, přestože měli být během 30 sekund mrtví. Následně se během dalších 4 měsíců vlivem zázračné britské mlhy Novičok opět složil a zabil už jednu z nově zasažených osob. Z mrtvé oběti se vlivem zázračné britské mlhy stala vzorná matka, po níž zbyly tři nešťastné siroty, přestože ještě před otravou šlo o houmlesačku a feťačku, která se o žádné svoje děti nestarala. Zázrak. A britská mlha.

(euportal.cz, foto: Shutterstock)

Přejít nahoru