Proč Andrej Babiš říká lidem v ČR úplně něco jiného, než ve skutečnosti prosazuje v zahraničí.

Je to jednoduché, prostě Vám tady neříká pravdu. Stačí se podívat na jeho skutečné kroky v Evropě. O tématech SPD jako je boj proti migraci pouze mluví, aby neztratil podporu voličů, ale realita je jiná.

Všichni europoslanci hnutí ANO jsou se souhlasem Babiše v Evropském parlamentu pevnou součástí frakce ALDE, která je hlavní silou v EU prosazující eurofederalismus a migraci, a jejíž předseda je extrémní probruselský a proglobalistický belgický europoslanec Guy Verhofstadt (na snímcích s Babišem). Tato frakce je plně v souladu s názory hnutí ANO.

Verhofstadt je zakládajícím členem Spinelliho skupiny, což je iniciativa, která se mimo jiné snaží vytvořit síť politických neziskovek a členové skupiny otevřeně bojují proti vlastenectví v jednotlivých evropských národech.

Členem této skupiny je 110 europoslanců. Členové Spinelliho skupiny veřejně vyzývají členy Evropského parlamentu a veřejnost k podepsání Manifestu, který je zaměřen proti vlastenectví. Europoslanci za hnutí ANO hlasují v Evropském parlamentu plně v souladu s politikou této frakce, tedy pro maximální integraci pod diktátem Bruselu, pro imigraci a odnárodnění. Andrej Babiš říká úplně něco jiného v Praze, jen aby se zalíbil a nasliboval, a úplně něco jiného říká a dělá v Bruselu, jelikož má v EU svoje osobní zájmy.

Napsal: Tomio Okamura

(euportal.cz, foto: Shutterstock)

Přejít nahoru