Proč některé neziskovky stojí nad zákonem?

Všimli jste si, že některé neziskovky, které se starají o staré, nemocné a vůbec potřebné lidi (na které se náš stát vykašlal) zápasí s každou korunou, zatímco politické a promigrační neziskovky si žijí v klidu a pohodě ze státních peněz a z peněz ze zahraničí? Všiml si některý z pravdoláskovaných novinářů, jak se tyto neziskovky se snaží ovlivňovat chod státu a zpochybňovat hlavní orgány vedení země? Že na to zatím „novináři“ nesebrali odvahu? No, oni ji vlastně po roce 90 už nikdy nesebrali.
Napadá mne neodbytná otázka: Máme tedy tady demokracii nebo ne? Protože kdybychom ji měli, nebylo by možné, aby státními penězi placení samozvaní svazáci z politických neziskovek nám říkali, že výsledky demokratických voleb jsou špatné, říkali nám jaká „správně“ má být vláda, kdo má být prezidentem, kdo má být v jaké komisi a podobně. Protože jinak by chápali, že hlas lidu v demokracii zazní o volbách. Přijali by skutečnost, že v demokracii, rozhodují VOLBY, kde občané jasně řeknou, jak to má být.
Jak je ale tedy možné, že například na Slovensku údajných 40.000 komparsistů (z toho mnozí ze zahraničí, k tomu jsou přímá svědectví) si vynutí demisi premiéra, kterého zvolila většina voličů? Jak je možné, že neziskovky, placené ze zahraničí a odmítající výsledky demokratických voleb stále ještě smějí beztrestně provozovat svou podvratnou činnost proti vládám vlastních zemí a rozhodnutí občanů evropských zemí?
Stojí snad nad zákonem? Pokud ano, pak jsou prvním pevným důkazem rozpadu právního státu (protože v demokracii platí zákony pro všechny stejně).
Potom se ptám: kdo je tedy řídí, kdo je úkoluje a kdo je odměňuje za jejich jidášskou službu? Co je cílem jejich „činnosti“?
Tož kde je, kurňa, tá demokracie? Kam se nám ta mrška schovala? Neschovala, milé děti, umřela! Demokratické není to, co si zvolí občané, ale to, co se mi zrovna hodí!
Proč potom ale vůbec chodíme k volbám, když je státem placené nikým nevolené, neodvolatelné a trestně neodpovědné podivné organizace zvané neziskovky negují? Je to snad celé jeden veliký podvod, který má nás ukonejšit zdáním demokracie? Nebo je to jen výraz strachu před hlasem lidu, jak jasně ukazuje podobný vývoj nejenom ve V4 ale i v Rakousku a v Itálii, kde se právě prostřednictvím voleb občané vzbouřili proti takové manipulaci? Není to strach těchto samozvanců o obrovskou moc a dobře placená místa, o která mohou přijít právě výsledkem voleb?
Jak je ale možné, že představitelé jisté politické strany, co se jen tak tak dostala do sněmovny, se dali slyšet, že chybějící hlasy ve sněmovně hravě doženou kraválem na ulicích? Je toto snad demokracie?
Nesmíme se podvolit, nesmíme se vzdát, musíme ten tlak ustát a bojovat za zachování demokratických principů společnosti, vždyť na nich stojí naše civilizace! I když máme čím dál více nepřátel, musíme nadále nazývat věci správnými jmény a stejně jako mistr Jan Hus bojovat za pravdu.
Politické neziskovky, podrývající demokratické principy a odmítající výsledky voleb, nejsou nic jiného, než záškodnickou 5. kolonou a já věřím, že jednou s jejich vedením, členy a dalšími pomahači bude naloženo podle zákona, stejně jako bylo naloženo například s vedením Henleinovců.
Termín „občanská společnost“ za který se skrývají právě tyto podivné organizace, se ukazuje být zase jenom zástěrkou skutečnosti, že se jedná o samozvanou šlechtu dnešních dní, která si usurpuje značnou moc (která jí nepatří).

(euportal.cz, foto: Shuttestock)

Přejít nahoru