To jste asi nevěděli… Zde se dozvíte o předsedovi ODS Petru Fialovi velmi, velmi nehezké věci

1) Fiala není umírněný konzervativec, je liberál každým coulem. Začátkem devadesátých let byl Fiala kolegou Berndta Posselta z Panevropského hnutí, strážícího planoucí odkaz šíleného sociálního inženýra Coudenhove-Kalergiho. Takový SSM potěr Evrosajuza. Tam si ho také všiml globalistický Olymp. Ten mladý soudruh má budoucnost. Jednou zmrší konzervativce.

(Coudenhove-Kalergi: „Člověk budoucnosti bude smíšené krve. Mnohost národů bude nahrazena budoucí euroasijsko-negroidní rasou, velmi podobnou starým Egypťanům.“

(Petr Fiala, dlouholetý předseda moravského zemského výboru české sekce Panevropské unie (Paneuropa-Union Böhmen und Mähren).
2) V ODS probíhá po léta přesně opačný proces, než Pehe popsalo ve svém veledíle: Reálně téměř skončila dekonstrukce konzervativních prvků, postojů a členů vedení strany. Že Pehe vyzývá k dokončení procesu, je pochopitelné. ODS, vězící po prsa v žumpe progresivního liberalismu, by pak dopadla stejně “slavně”, jak je na tom sTOP 0,9 a Pehehehoho ČSSD.

Řekl bych, že dva zásadní problémy má spíš tuná malé, ztracené a dezorientované Pehe.

1) Je v čelním balíku pelotonu komentátorů veřejného dění, kteří předkládají veřejnosti zcela pokřivený obraz reality. Dávno se stal víc ideologem a politrukem, než novinářem, či analytikem.

2) Plete se tak často, že to začíná bejt únavný vůbec komentovat.

Radši sjedu do přístavu pro čerstvý croissanty.

(eurportal.cz, foto: Shutterstock)

Přejít nahoru