Tato šílenost se opravdu stala… Nejen Francouzům, ale i dalším Evropanům byly už mozky vymyty až tak, že si svobodný projev vykládají jako rasismus, nenávist k ženám, k lidem, či jako nenávist vůči imigrantům

Tolik o západní „demokracii“. A nic není na Západě drahocennějšího než demokracie. V Evropě se už dlouho ví, že vzkříšení de Gaullova francouzského národovectví Marinou Le Penovou je pro Washington nepřijatelné. De Gaulle nebyl poddajným Washingtonu a o žádného dalšího nepoddajného z Francie není ve Washingtonu zájem. Marine Le Penovou, francouzskou patriotku, zdá se, čeká osud Johanky z Arku. Francouzský establishment po ní jde už dlouho. Za jeden její  tweet ji zbavili parlamentní imunity a hrozí jí tříleté vězení, jestliže ji její nepřátelé za její prohlášení na obranu francouzské nezávislosti odsoudí. A nejnověji má problém s tím, že na twitter umístila snímky, na kterých příslušníci Daesh (Islamského státu), popravují lidi.

 

Nadcházejícími volbami ohrožený francouzský establishment může nyní od nařízeného psychiatrického vyšetření Le Penové získat jakýkoli výsledek, který si jen přeje. A na základě jeho  libovolného „vyhodnocení“ se jí může zbavit uvězněním v psychiatrickém ústavu.

Obnovení evropské suverenity je tím, nač Putin spoléhá ve snaze zbavit Evropu washingtonské kurately. Je ovšem naivní doufat, že Rusko může získat přízeň Evropy svou politikou nekonfrontace a nereagováním na urážky a provokace, kterými je zahrnováno. Vždyť samo EU činí vše proto, aby vzniku evropské suverenity zabránilo. Washington evropskou suverenitu potlačil a evropské země ponořil pod hladinu EU, ve které je už idea suverénních zemí mrtva. A víra Le Penové, že si Francouzi zaslouží mít svoji vlastní zemi pro sebe, je považována za příznak choromyslnosti.

Nejen Francouzům, ale i dalším Evropanům byly už totiž mozky vymyty až tak, že si svobodný projev vykládají jako rasismus, nenávist k ženám, k lidem, či jako nenávist vůči imigrantům.

Washington už nikdy nedovolí Evropě a Velké Británii, aby se ze svého vazalství vysvobodily. A stejně tak se už nikdy nesmíří s nezávislým ruským státem. Jedině s vazalem, jakým Rusko bylo za vlády Jelcina. A nelze k tomu už říct nic víc, než že Amerika je výjimečnou a nepostradatelnou zemí – a na žádné jiné zemi už nezáleží. A nejméně pak na Rusku.

V celé Evropě jsou dnes patrioti odmítáni jako rasisté. Jako lidé, kteří si zasluhují opovržení za to, že se staví do cesty evropským otevřeným hranicím, které otevřely brány pro příliv imigrantů, ničících etnické národnosti francouzské, německé, italské či britské.
A tak se Evropa rozpouští v „multikulturalizmu“, což je rozmanitost, postrádající jakýkoli společný základ. Jean Raspail popsal tento proces v Táboře svatých“.

(euportal.cz, foto: Pixabay)

Přejít nahoru