Jaroslav Hutka otiskl něco, co se stydíme popsat

„Tohle mě rozesmálo. Halt politika bez spodního prádla, řekl Zeman, když pálil svou rudou standartu,” řekl písničkář Hutka na adresu obrázku ze skupiny Zeman není můj prezident a nikdy nebude!!!

Na heslo „Kunda vítězí“ pak Hutkovi odpovídal Jiří Pekisel. „Ale nezvítězí, o to se postarám. PRAVDOU O DIKTÁTU EURA”. A už to začalo. „Protože změna naší měny je vážný zásah do naší státnosti a měli by o ní rozhodnout všichni lidé v národních referendech o euru. A né nějakej úředník v Bruselu. A proboha, nepište mi, že referendum o euru už v roce 2003 bylo. Ano, bylo přilíplý k referendu ke vstupu do EU!”

Hutka mu na to odpověděl: „Už seš tady Peky zase? Já si přeji euro, protože budeme svobodnější a méně závislí na východě a jeho pacholcích”. A pak doplnil svou nedůvěru k lidem o tuto perlu: „Už mělo a mohlo tu být dávno. A referendum? O něčem, čemu lidé nerozumí a nechají si pak poradit Babišem a Klausem pod heslem zachování státnosti”.

Tom Rimpel pak, zda ironicky či ne není zcela jasné, Hutkovi psal: „Referenda, aby o důležitých věcech rozhodovala lůza? To nesmíme připustit!” A ozval se znovu i Pekisel. „Naše měna Koruna Česká je jedním z největších symbolů české státnosti a o její ztrátě by měli rozhodnout všichni volící občané ČR v řádných národních referendech o euru,” míní. Autorovi písně Miloš a zubatá pak vzkazuje: „Jardo, proč teda pětiletku plnění Maastrichtských podmínek Babiš jako ministr financí nerozjel? Už na ni naše ekonomika dávno má. Přes velkou úctu k Tobě, teď meleš hlouposti”.

(parlamentnilisty.cz, foto: Youtube)

Přejít nahoru