Nejprve přijeli do lázní a dnes kandidují na radnici v Teplicích. Takto probíhá islamizace v demokracií

Zde je oficiální volební foto

V knize Eurabia – Mýtus nebo realita? Jsem popsal tento vzorec postupně islamizace. Nejprve se nastěhuje pár muslimských rodin. V případě Teplic je přivedlo zaměstnání – místní podnikatele a politici podpořili rozvoj lázeňství se zaměřením na arabskou/muslimskou klientelu. Jak komunita narůstá, tak se ojevuje i stále více místních obyvatel, kteří s nově vznikající komunitou muslimů spolupracují a pomáhají jím.

Jak postupně sílí muslimská komunita, tak proniká i do politiky. V první vlně jdou multikulturní kandidáti, protože ti potřebuji ještě podporu multikulturně smýšlejících místních původních obyvatel. Ovšem aktivně jim pomáhají i místní socialisté – jak popisuje v knize Pavel Fenek – Evropa v smrtelném sevření multikulturalismu a islámu.

No a teprve ve chvíli, kdy je muslimská komunita dostatečně veliká, tak nastupují již čistě muslimští kandidáti, kteří prosazují nastolení islámské morálky, zákonů a pravidel. V Teplicích tomuto vývoji aktivně pomáhají Strany zelených, KDU-ČSL, TOP 09. Budoucí generace jim tedy budou moci poděkovat …

(eurabia.cz, foto: Pixabay)

Přejít nahoru