Žena se provdala za ducha a teď ho pouští k vodě

Dotyčné dámě je 45 let a její příběh je údajně prostý – někdy v roce 2014 začal její ložnici navštěvovat duch piráta z Haiti, který žil v 18. století. A protože po určité době došlo i ke „splynutí duší“ (resp. těl), považovala za svou povinnost se za svého „Jacka“ provdat. „Vyrůstala jsem v Irsku a byla jsem vedena k tomu, že pokud se s vámi nějaký muž vyspí, měl by si vás také vzít,“ zdůvodnila svůj krok Amanda. A tak se na začátku letošního roku konala svatba.

Obřad se uskutečnil v mezinárodních vodách, aby mohl nabýt právní platnosti. Účastnilo se ho i médium, jehož prostřednictvím mohl manžel říct své „ano“. Nesourodému páru ale manželské štěstí dlouho nevydrželo. Amanda se totiž se svým mužem teď rozvádí. Nebo rozchází, případně se podrobí exorcismu – bohužel neupřesnila, jak se svého neviditelného životního partnera hodlá zbavit. „Cítím, že je čas, abych všem oznámila, že mé manželství je u konce,“ informovala s těžkým srdcem.

Nesdělila sice, zda Jack adoptoval jejích pět dětí, které má z předchozího (či předchozích) manželství, pár věcí na něj ale prozradila. Jeho milá mu prý kdysi utekla od oltáře a on sám byl pak popraven za různé krádeže. Amanda příčinu rozpadu svého vztahu s duchem přičítá naprosté spiritualitě svazku a faktu, že její muž neustále vyžadoval i fyzický sex. Takže ji nakonec podváděl s jinými dámami?

Manželství s 300 let starým duchem piráta ženě dlouho nevydrželo…

Nejspíš ano, protože dotyčná teď radí všem ženám, které se ocitnou v podobné situaci, aby si dávaly pozor na spektrální nevěru. Jsou lidé, kteří na duchy opravdu věří, a tak je těžké říct, zda paní Sparrow Large Teague svůj prožitek vnímá jako skutečný, nebo na sebe chtěla jen upoutat pozornost. Každopádně, ať už to bylo jakkoli, velké „duchovní“ lásce je konec…

(procproto.cz, foto: Pixabay)

Přejít nahoru