Oběti z Německa tvrdí: Migranti na Nový rok kradli a obtěžovali ženy

Oběti z Německa promluvily. Skupina lidí tvrdí, že se migranti na Nový rok dopustili několika trestných činů a škod na majetku. Výpovědi lidí vesměs uvádí poškozování majetku několika skupin migrantů, kteří na Nový rok ve velkém počtu kradli a dokonce ubližovali ženám. Podle dostupných informací z Německa se mělo jednat o několik skupin až po pěti migrantech, které operovaly v nočních hodinách.

Celkem 80 žen nahlásilo na Nový rok sexuální obtěžování a krádeže

Tyto ozbrojené skupiny mužů měly přistupovat k vyhlídnutým osamoceným ženám a požadovat od nich sexuální styk, po kterém došlo k samotnému okradení obětí. Všechny tyto zločiny se měly odehrát na Nový rok v německém městě Kolín nad Rýnem a policie již v současných chvílích celou situaci řeší.

Oběti z Německa tvrdí: Migranti na Nový krok okrádali a sexuálně obtěžovali své oběti, zejména pak ženy

Na tuto situaci reagovala také primátorka města Kolín nad Rýnem, která si nechala povolat tamější policii. Podle odhadů policie mělo být zapleteno v těchto útocích na 1 tisíc migrantů, kteří operovali zejména v místech železniční stanice a slavné katedrály. Tento čin, který doslova vyrazil dech celému Německu komentoval šéf tamější policie. Podle Wolfganga Alberse se jednalo o zcela novou dimenzi zločinů. Agresoři byli podle policie z arabského a severoafrického kontinentu.

Přejít nahoru