Z Německa už se stává pomalu doslova totalitní stát kráčející v totalitních tradicích Třetí říše. Tohle se tam opravdu děje…

Vyšla tam příručka určená vychovatelům a učitelům ve školkách a předškolních zařízeních s návodem, jak mají sledovat chování dětí a a jakých případech by měli zpozornět a případně zakročit.

S dítětem dle příručky není něco v pořádku, pokud například holčička nosí jen sukně, má upletené copánky a rodiče ji vedou k tomu, aby pomáhala v domácnosti a věnovala se ručním pracím. A když mají chlapci na svůj věk nápadně hodně svalů, může to údajně naznačovat, že jsou vystaveni fyzickému drilu charakteristickému pro rodiny s pravicově radikálním zaměřením. Varovné je prý také, když si rodiče stěžují vychovatelům, že jejich děti jsou během pobytu ve školce vystaveny „genderovým hloupostem“. To prý též svědčí o pravicovém radikalismu.

„Dnešní děti budou patřit zítra k oporám naší demokratické společnosti. Proto je důležité, aby se jejich výchova již odmala nesla v demokratickém duchu,“ uvedla v předmluvě sociálně demokratická ministryně pro otázky rodiny Franziska Giffeyová.

Německo zrodilo Marxe, první i druhou světovou válku. Nyní zamořuje Evropu neomarxismem a sluníčkářstvím. Toto má být pro nás prosím vzor té „prozápadní liberální demokracie“… Všechny totalitní režimy odmalička indoktrinovaly děti. Ne, pane Kalousku, Petře Fialo a Bělobrádku, takovu „liberální demokracii“ u nás nechceme. Tu si strčte Angele do Brusele.

(zdroj: euportal.cz, foto: Pixabay)

Přejít nahoru