SVĚT, JAK HO ZNÁTE, SKONČIL!

Všimli jste si, že paní Merkelová zcela zmizela z politického dění? Ano, občas je ještě využita k dílčím úkolům jako byl rozhovor s jedním ze dvou kandidátů na prezidenta Ukrajiny, ale to je vše.

 

Na Clintonovou se již vaří voda a tzv. Ukrajinské vměšování do voleb v USA, s čím přišel Trump, mnoha dalším neokonům zlomí vaz. Již se také začíná pomalu rýsovat k čemu by justice USA mohla potřebovat Assangeho – byl by spíš svědkem než obžalovaným, že?

Macronova Francie chcípá na vnitřní nepokoje, multikulturní záplavu, umělou energetickou krizi a totální stupiditu jejich bezdětného „lídra“ co žije s babičkou a fotí se s polonahými černoušky.

Fašista Porošenko, tolik podporovaný „českými“ loutkami neokonů z TOP 09, jde od válu a bude jen zázrak, aby časem neskončil jako každý „správný“ vlastizrádce.

Myslíte, že T.May, evidentně dobře zaplacená za to, aby pomocí akce Brexit totálně zlikvidovala „Velkou“ Británii, nakonec dopadne dobře?

A co „naši“ vlastizrádci? Všichni ti knížepáni, Fialové, lidovci, Trockij Jugend – Piráti, redaktoři z ČT a hérečky a umělci? Jak to, že skoro celá naše „elita“ pracuje stále ještě pro osoby, které již skončili? Copak vám to nepřijde divné, že ať děláte cokoliv, tak to vede jen k další a další vaší dehonestaci? I kdybyste se rozkrájeli, tak vám nic nevychází a národ se vám směje, nevidíte to?

Už pochopíte, že jste prohráli? Že útokem na Jágra voláte po tom, abychom islamizovali naše země stejně jako Západ, váš vzor kam chcete za každou cenu patřit, protože si představujete, že by vám to mohlo hodit pár stříbrných?

Čína nebo Islám. Vyberte si. Jenže vaše znalosti toho co se děje zamrzly v minulém století a tak posuzujete svět dle informací, které již neplatí!

Svět jaký jsi znal již neexistuje. USA JIŽ NEJSOU HEGEMONEM! Neokoni se již o tebe nepostarají. Nedostaneš od nich titul, funkci, cenu, všimné a pokud ano, tak bude mít cenu Řádu práce z listopadu roku 89.

Existuje ještě jedna alternativa. Lidé to podvědomě vědí. Ty, jakožto „velký intelektuál“, který získal znalosti jen takové, aby jsi hájil zájmy „elit“ to nevidíš. Od Putina ti totiž doláče a bezpracný život nepřiletí.

Tak žij dál ve své hlavě ve světě co již není a div se, že už je vše jinak. Budeš tu sice ještě chvíli smrdět, ale okna jsou již otevřená a brzo to vyvětrá….

(zdroj: nwoo.org, foto: archiv)

Přejít nahoru