Už jste o tom slyšeli? eJoy ® LONG, přípravek určený pro zlepšení mužské sexuální výkonnosti, je už i u nás!

Problémy se sexuálnym životem se zdaleka netýká jen mužů ve vyšším věku. Statistiky jsou neúprosné, počet mužů s problémovou erekcí nebo nedostatečnou výdrží počas milování neustále stoupá. Díky kombinaci dlouholetých zkušeností a postupu ve vědě je však řešení na dosah a to pro každého.

eJoy® LONG je to nejlepší z nejlepšího

Značka eJoy® není u nás žádný nováček, přípravek určený pro muže na zvýšení jejich výkonu v podobě tablet prodává na našem trhu již několik let. Začátkem roku však uvedla úplnou novinku a to eJoy® LONG .

Jde také o pilulky na perorální užití, které obsahují směs až 7 účinných látek přírodního charakteru a kombinují to nejlepší z nejlepšího.

Základem jsou rostlinné extrakty, konkrétně z Kotvičníku zemního, řeřicha peruánské a ze Ženšenu. Jedná se o byliny využívané staletí na zvýšení testosteronu, zlepšení prokrvení pohlavního údu a na prodloužení pohlavního styku z pohledu dráždivosti a ejakulace.

eJoy® LONG k těmto třem bylinným složkám přidává aminokyseliny L-Arginin a L-Citrulin, které významně pomáhají na erekci a její prodloužení. Na rozdíl od konkurence jsou zde tyto dvě složky zastoupeny ve vyšším poměru a tak je jejich účinek ještě výraznější.

Posledními dvěma důležitými látkami jsou vitamíny, konkrétně C a D. Jejich úkolem je zlepšit pohyblivost spermií a jde o jedny z nejlepších přírodních antioxidantů, které zpomalují stárnutí buněk a podporují celkovou vitalitu.

4 důležité pozitivní účinky

Stejně jako původní přípravek eJoy®, i novinka eJoy® LONG pomáhá mužům zvýšit kvalitu jejich sexuálního života komplexně. V první řadě se však zaměřuje právě na prodloužení pohlavního styku, konkrétně na oddálení vyvrcholení.

Tento účinek je dosažen zlepšením dlouhodobého prokrvení penisu během erekce, čili přichází k prodloužení ztopoření, ale i působením na vzrušivost během pohlavního styku. Výsledkem tak jsou delší udržení erekce a oddálení ejakulace.

Komplexní složení a široká kombinace účinných látek však pomáhají i na zvýšení libida a to působením na hladinu testosteronu. Rychlejší je i nástup erekce po vzrušení, což je zásluhou hlavně aminokyselin. Tyto účinky jsou pro zlepšení mužské sexuální výkonnosti také velmi důležité.

Bezproblémové užívání a jednoduché dávkování

Pokud si myslíte, že na složitý problém, jakým problémy se sexuálním životem nepochybně jsou, musí existovat jen složité řešení, eJoy® LONG vás velmi rychle vyvede z omylu.

Dávkování tablet je tak jednoduché, že nic lépe se už zřejmě vymyslet nedá. Stačí si jen 30 minut před pohlavním stykem dát dvě tabletky a pak už jen počkat na první účinky. Za den přitom můžete užít až 4 tablety, takže spokojeni budou i muži s nadprůměrným apetitem!

Užívání je možné jednorázově, jednou za čas, ale i pravidelně, například každý den. eJoy® LONG je z tohoto pohledu bezproblémový, nemusíte se bát žádných v ýznamných vedlejších účinků. A k budete chtít, můžete tabletky brát i několik měsíců, jejich efekt bude dokonce ještě silnější.

Žádné vyšetření, žádný recept, žádné starosti

eJoy® LONG je volně dostupný a volně prodejný přípravek, což znamená, že abyste ho mohli koupit a užívat, nepotřebujete absolvovat lékařské vyšetření a ani mít předpis. Tabletky si dokonce víte objednat přímo z domu.

Jejich výrobce má totiž oficiální zastoupení v podobě eshopu iu nás, takže si přes www.ejoytablety.cz víte koupit eJoy® LONG z pohodlí domova přes počítač, tablet nebo smartphone. Objednávku uděláte za pár minut a kurýr vám přípravek donese v diskrétním balíčku přímo domů.

Pokud chcete posílit svou sexuální výkonnost a dopřát sobě i partnerce lepší zážitek z milování, určitě novinku eJoy® LONG vyzkoušejte. Uvidíte, že výsledek vás velmi příjemně překvapí.

(PR, foto: Ejoy)

Přejít nahoru