Krátke zprávy z domova: Opilec za volantem zabil na Jihlavsku dva chodce

Oba po nehodě zemřeli. Řidič pak policistům nadýchal přes dvě promile.

Nehoda se stala kolem 03.00.  „Na základě dosavadního šetření policisté zjistili, že řidič jel s vozidlem značky Volkswagen ve směru od Čenkova na Třešť a došlo ke střetu se dvěma chodci. Oba chodci utrpěli při nehodě velmi vážná zranění, kterým i přes veškerou snahu zdravotníků, podlehli,“ potvrdila policejní mluvčí Jana Kroutilová.

Více info Novinky.cz

Muži zatajila, že má dceru. Chtěl za újmu půl milionu

Skoro dvacet let prý nevěděl, že je otcem dnes již dospělé dcery. Kvůli tomu, že mu to údajně její matka zatajila, přišel o všechny radosti a strasti spojené s rodičovstvím a dnes je již pozdě na to, aby si s dcerou vybudoval vztah.

Více info Novinky.cz

Povedená dvojka okradla spícího muže o devět tisíc korun

Šlofík na lavičce v areálu chebského vlakového nádraží vyšel draho šestašedesátiletého muže. Během chvilky přišel o 9 tisíc korun, které mu ukradla dvojice mužů ve věku 39 a 42 let.

Více info Deník.cz

Příbram: Budova radnice se dočká opravy

Příbram, stejně jako řada dalších měst, má svoji radnici v krásné historické budově, o jejíž výstavbu se zasloužil velkou měrou Karel Hail.

V následujících týdnech bude budova radnice obestavěna lešením a dojde k její tolik potřebné opravě.

Od pondělí 12.srpna lze v okolí budovy příbramské radnice pozorovat čilý pracovní ruch. Právě v tento den byly zahájeny práce na opravě fasády a oken budovy. V nejbližších dnech bude postaveno lešení, čímž dojde k dočasnému uzavření chodníku v ulici Hailova.Chodník v ulici Tyršova bude i v době probíhající opravy průchozí. Oprava se zásadním způsobem nedotkne chodu úřadu a veřejnosti bude radnice po celou dobu přístupna v běžném režimu.

Více info Stredočeské novinky

 

Přejít nahoru