Krátke zprávy z domova: Policie vyšetřuje vraždu šestiletého chlapce na Benešovsku

„Mohu potvrdit, že od čtvrtka prověřujeme úmrtí dítěte v jednom z rodinných domů na Benešovsku. Případ si na místě převzali krajští kriminalisté. Nařízená soudní pitva prokázala, že se na smrti dítěte podílel někdo další,” uvedla policejní mluvčí Veronika Čermáková.

Více info Novinky.cz

Na Vysočině hořely dva domy

Dva domy hořely na Vysočině v noci na neděli. Nejprve ve Vápovicích na Jihlavsku a poté v Želivi na Pelhřimovsku. V obou případech oheň zničil střechy budov. Dva lidé skončili v rukou záchranářů.

Do Vápovic na Jihlavsku vyjížděli hasiči v neděli sedm minut po jedné hodině. Operační středisko vzhledem k rozsahu vyhlásilo druhý stupeň požárního poplachu.

Více info Novinky.cz

Malý chlapec na Plzeňsku propadl dírou v půdě, padal šest metrů

Hrozivý pád z šestimetrové výšky přežil zřejmě bez vážnější úhony osmiletý chlapec. V Přestavlkách na jižním Plzeňsku se propadl v neděli dopoledne otvorem v půdě rodinného domu.

„Dítě bylo stabilizované, při vědomí,“ řekla Právu Mária Svobodová, mluvčí záchranky Plzeňského kraje.

Více info Novinky.cz

Po bitce v Kutné Hoře zemřel fotbalový fanoušek Plzně

Po potyčce v restauraci v Kutné Hoře zemřel 36letý fotbalový fanoušek. Podezřelému, o jehož vzetí do vazby rozhodne soud, hrozí za těžké ublížení na zdraví v případě prokázání viny a odsouzení až 16 let vězení, řekla policejní mluvčí Veronika Čermáková.

Více info Novinky.cz

Přejít nahoru