Šest nejlepších finančních aplikací, které by měl každý používat

EveryDollar

Když je řeč o rozpočtu: Uvědomili jste si někdy, že občas utrácíte více peněz, než vyděláváte? Takto jen stěží dosáhnete svých finančních cílů. EveryDollar je skvělá aplikace pro finanční plánování, která vám pomůže pochopit, jak důležité je uvědomovat si každý utracený dolar, abyste nepřesáhli svůj rozpočet.

 

Mint

Mint je jedna z nejoblíbenějších aplikací pro správu financí. Pomáhá vizualizovat, jak momentálně utrácíte a jak můžete ušetřit prostřednictvím vytvořeného rozpočtu, kterého se držíte. Úspory vám zajistí finanční rezervu, kterou můžete použít v případě potřeby nebo investovat a vydělat tak ještě více peněz.

 

YNAB

Hledáte-li aplikaci, jež vám pomůže získat zpět kontrolu nad svými financemi a zlepší vaši finanční gramotnost, aplikace YNAB (You Need a Budget) je skvělým nástrojem pro dosažení osobních finančních cílů. Přece jenom je jasné, že bez rozpočtu, finančních cílů a zdravých finančních návyků se vám výdaje budou kontrolovat těžko a o spoření nemluvě.

 

UFX

Obchodní aplikace UFX představuje snadný a účinný způsob, jak na cestách vydělat peníze. Tato obchodní platforma na telefonu je tak profesionální, spolehlivá a pokročilá, že nabízí jednu z nejlepších obchodních aplikací v odvětví. S pomocí obchodní aplikace UFX můžete obchodovat s celou řadou aktiv na jednom místě: akcie, indexy, ETF, komodity, Forex atd.

 

Tradays Economic Calendar

Sledování makroekonomických událostí a zveřejnění finančních zpráv je pro každého investora velice důležité, protože způsobují vyšší volatilitu a ovlivňují portfoliové investice. Aplikace Tradays Economic Calendar byla vyvinuta pro obchodníky, které informuje o veškerých finančních a ekonomických novinkách z následujících zemí: Evropská unie, Spojené království, Švýcarsko, USA, Kanada a také Austrálie, Nový Zéland, Japonsko a Čína.

 

Bloomberg Markets

Další skvělou aplikací, která vám poskytne nejnovější zprávy z trhu a hospodářské zprávy, poskytuje agentura Bloomberg, což je jeden z nejdůvěryhodnějších zdrojů informací v odvětví. Kromě kalendáře hospodářských událostí je důležité sledovat také novinky, abyste mohli využít jakýchkoli možných pohybů na trhu, na něž může mít vliv světové dění (geopolitické napětí, války, stávky, přírodní katastrofy atd.).

 

(foto: Pixabay)

Přejít nahoru