Krátke zprávy z domova: Školka ztratila dítě. Přišli na to až rodiče, kteří si ho chtěli vyzvednout

Brněnská policie vyšetřuje případ ztraceného dítěte z letošního července. Dvouletý chlapec se měl ztratit učitelkám soukromé školky při procházce parkem. O zatoulané dítě se postarala kolemjdoucí a pak strážníci.

Více info Novinky.cz

Dodávka na Liberecku narazila do stromu, dva mrtví

Dva lidé zemřeli a jeden utrpěl těžké zranění při čtvrteční odpolední nehodě u Jítravy na Liberecku. Dodávka na silnici 13 narazila do stromu. Jeden člověk zemřel na místě, další při převozu do nemocnice. Mluvčí záchranné služby Michal Georgiev řekl, že těžce zraněného převezli sanitkou na traumacentrum do Liberce.

Více info Novinky.cz

Na Kladensku se srazil autobus s autem, čtyři zranění

Poblíž Kamenných Žehrovic na Kladensku se ve čtvrtek odpoledne střetl autobus s osobním vozem. Při nehodě byli zraněni čtyři lidé. Silnice mezi Doksy a Srby musela být uzavřena.

Více info Novinky.cz

Mukl z hradecké věznice promluvil o předání spermatu vražedkyni Janákové: Nemožné!

Těhotenství vražedkyně Petry Janákové je nadále jedna velká záhada. Vyšetřování Generální inspekce bezpečnostních sborů (GIBS) potvrdilo, že otcem dítěte není nikdo z dozorců, jako nejpravděpodobnější se tak jeví varianta, že Janáková sehnala sperma od jiného vězně. Jenže podle zdroje Blesku přímo z řad vězňů hradecké vazební věznice je to prakticky nemožné – muklové jsou pod přísným dozorem.

Více info Blesk.cz

Auto v Trutnově srazilo uprchlého klokana a ujelo, policie hledá řidiče

Neznámé auto v Trutnově na rušné silnici srazilo klokana, který před několika dny utekl majitelům. Strážníkům se podařilo odchytit jen jedno z mláďat, druhé se toulalo po předměstí. Případem se zabývá policie.

Více info: iDnes.cz

 

 

Přejít nahoru