Krátke zprávy z domova: Železničář se na Kolínsku zřítil z vlaku, letěl pro něj vrtulník

Vážný úraz utrpěl v pondělí před polednem pracovník Českých drah, který na Kolínsku spadl z plošiny vlaku. Na pomoc mu přiletěl záchranářský vrtulník.

Více info: Novinky.cz

Kolemjdoucí našli pohřešovaného muže z Rakovnicka na poli na Litoměřicku

Rakovnická policie ukončila o víkendu pátrání po 45letém muži, který zmizel minulé pondělí cestou na rehabilitaci. Kriminalisté se domnívali, že se stal obětí trestného činu. Muž byl nalezen na Litoměřicku v pořádku.

Více info: Novinky.cz

Exministr Langer vyhrál spor kvůli sázce na peníze v matraci

Bývalý ministr vnitra Ivan Langer v pondělí vyhrál spor se sázkovou kanceláří Fortunou ohledně sázek z roku 2015, ve kterých se mělo tipovat, zda se u něj najdou při domovní prohlídce peníze zašité v matraci nebo schované v zavařovačkách a zda ho policie obviní. Fortuna se podle Obvodního soudu pro Prahu 1 musí za tipy omluvit na svých stránkách a zaplatit Langerovi 70 tisíc korun. Podle Langera ho sázky zesměšnily a zasáhly jeho lidskou důstojnost.

Více info: Novinky.cz

Táta posadil syna (12) k řidiči smrti a začal závod! Svědci popsali tragickou nehodu mustangu u Špindlu

Šíleně hazardoval, závodil s vozem na silnici a skončilo to tragédií! Kvůli svému idiotskému chování patrně způsobil amatérský závodník Vojtěch Ch. (30) smrt řidiče (†49) a vážné zranění spolujezdkyně (47). Ti jeli ve Škodě Rapid, do které to Vojtěch Ch. se svým Fordem Mustang v sobotu u Vrchlabí napálil.

Více info: Blesk.cz

Karel Gott bojuje se zákeřnými nádory: Co spustilo akutní leukemii?

Jak to, že se mu vrátila rakovina, a navíc v ještě horší formě? Tuhle otázku si pokládají jak přátelé a kolegové Karla Gotta (80), tak miliony jeho fanoušků. Vysvětlení lékařů směřuje k jeho původnímu boji s rakovinou mízních uzlin. Tam mohlo vše začít…

Více info: Blesk.cz

 

Přejít nahoru