Krátke zprávy z domova: Batole v zimní bundě zůstalo v Brně zavřené v autě. Smáčel ho pot a plakalo, Satanistická chůva zabila miminko (†6 měs.), protože se s ní chtěl rozejít přítel!

Strážníci v brněnských Židenicích vytáhli v úterý odpoledne ze zamčeného auta dvouletou holčičku. Dítě bylo upoutané v autosedačce, navlečené v zimní bundě a podle strážníků usedavě plakalo. Matka dívky později dorazila. Úřady budou řešit, zda se dopustila přestupku.

Více info: Novinky.cz

Sedmnáctiletá dívka v Praze spadla z mostu na rušnou ulici, vážně se zranila

Z přemostění v Radlické ulici v Jinonicích v Praze 5 spadla v úterý večer sedmnáctiletá dívka. Ve vážném stavu skončila v nemocnici.

Více info: Novinky.cz

Opilý turista smetl na koloběžce v Praze dva lidi

Jízda opilého turisty na sdílené elektrické koloběžce v centru Prahy dopadla špatně pro skupinu dalších turistů, dva z nich muž srazil k zemi. Mladík svištěl Václavským náměstím a nezvládl řízení. Nehodu, kterou zaznamenala bezpečnostní kamera, odnesla jedna ze sražených turistek zraněním.

Více info: Novinky.cz

Satanistická chůva zabila miminko (†6 měs.), protože se s ní chtěl rozejít přítel! (Zahraničí)

Platila za schopnou a doporučovanou dětskou chůvu. Nakonec se z ní vyklubala krvelačná bestie! Když se s Ruskou Viktorií Ajmeťdinovou (23) chtěl rozejít přítel, krutě se mu pomstila. Zavraždila jeho nevlastního bratříčka, kterému bylo teprve šest měsíců.

Matka zavražděného chlapečka Natalia Gafněrovová popsala Viktorii jako chůvu, kterou znala moc dobře a věřila jí. Vše se však změnilo, když se pohádala se svým přítelem Andrejem Gafněrem, uvedl Mirror.

Více info: Blesk.cz

Znásilnění holčičky (5) v Ústí nad Orlicí: Zneužil ji opilý dělník!

O něco jasněji má policie v případu znásilnění teprve pětileté holčičky v Ústí nad Orlicí. Otřesný zločin má údajně na svědomí dělník, který byl v tu dobu pod vlivem alkoholu. Dívenka měla být v úterý propuštěna z nemocnice.

Více info: Blesk.cz

 

Přejít nahoru