Krátke zprávy z domova: Nechci do vězení, plakal u soudu v Ostravě pedagog. Zneužíval nezletilé žáky

Třináct dětí měl sexuálně zneužít šedesátiletý pedagog základní umělecké školy z Moravskoslezského kraje, který v úterý stanul před Krajským soudem v Ostravě.
Je obžalován ze znásilnění, pohlavního zneužívání, sexuálního nátlaku a ohrožování mravní výchovy mládeže. Hrozí mu pět až dvanáct let vězení.

Více info: iDnes.cz

Tátu 3leté holčičky našli mrtvého v lese: Bankéř zemřel záhadnou smrtí

Případ jako z továrny na záhady má už měsíc na stole slovenská policie. Na začátku září byl v lese u vodní nádrže Starina objeven mrtvý muž, který ale nebyl Slovák. Po dlouhém pátrání v médiích se ozvala jeho rodina z Bangladéše a přiletěla ho identifikovat. Nikomu ale není jasné, jak se do země muž dostal. Soudní lékař navíc odhalil podivnou příčinu smrti.

Více info: Blesk.cz

Policisté, kteří na Tachovsku narazili do traktoru, pronásledovali drogového dealera

Policisté, kteří minulý čtvrtek u Holostřev na Tachovsku narazili do traktoru, pronásledovali podle informací Práva vozidlo drogového dealera.

Šéf tachovského státního zastupitelství Zbyněk Eger Právu v úterý potvrdil, že v souvislosti s touto dopravní nehodou je vedeno vyšetřování pro podezření ze spáchání trestného činu obchodování s omamnými látkami.

Více info: Novinky.cz

Přejít nahoru