Krátke zprávy z domova: Vyznamenání očima Františky: Módní buranství hostů, igelitky, kulichy i jistota vyvolených

Brit vyfasoval pokutu za pohanění sousoší Jana Husa

Snad to měla být s umělým penisem na pražském Staroměstském náměstí recese, šestadvacetiletý Brit ale vyfasoval pokutu 10 tisíc korun. Onen předmět totiž mladý muž umístil na sousoší Jana Husa od Ladislava Šalouna, na které vylezl. Na mistrovu postavu patrně nedosáhl.

Více info Novinky.cz

Na Slovensku se srazily dvě dodávky, dva mrtví

Dva lidé přišli o život a jeden utrpěl těžká zranění při dopravní nehodě u slovenské obce Dvorníky v okresu Hlohovec na západě země. Srazily se dvě dodávky, přičemž jedna začala po nárazu hořet.

Více info Novinky.cz

Zemřela krásná a oblíbená motorkářská bloggerka! Statisíce jejích příznivců pláčou

Vášnivá motorkářka a úspěšná bloggerka vystupující pod přezdívkou „kuzavini“ zemřela po tragické srážce s automobilem nedaleko Kyjeva. Zdrcení fanoušci ji teď na sociálních sítích oplakávají. Jelena Kuzavová (†41) z Ukrajiny vystupovala na instagramu pod přezdívkou kuzavini.

Více info Blesk.cz

Vyznamenání očima Františky: Módní buranství hostů, igelitky, kulichy i jistota vyvolených

Den vzniku samostatného československého státu je každým rokem spojen s udílením vysokých státních vyznamenání, jež prezident republiky předává jím vybraným osobnostem na Hradě. Letos jich rozdal rekordní počet a otázkou je, zda dekorované persony a ceremoniálu přihlížející hosté svým oděvem význam této mimořádné státní události stvrdili.

Více info Blesk.cz

Přejít nahoru