Aby pes vyjel do EU, stojí to peníze. Oni si pro peníze sem jedou + foto v článku

Vtip, který ironicky komentuje současné dění na hranicích států Evropské unie s ostatními zeměmi, vyvolal celou řadu dalších komentářů.

„To je bomba…vyšampónovanej pejsek musí mít X dokladů co je zač, odkud a kam jede, jaký je jeho zdravotní stav, určitě je tam kolonka jestli se míní milískovat a případně s kým…a sluníčka tenhle zástup zavšivenejch a nemocnejch cizinců )*  ještě vítají…no nevím,  co by na to řekl Švejk..každopádně by byl během pár vět zabanovanej na do smrti,” píše se v dalším komentáři.

„Jak výstižné,” napsala další čtenářka.

„Ano, logiku to nemá, avšak má-li člověk alespoň trochu rozumu, nemůže přehlédnout výsledek, k němuž tato rozhodnutí směřují….,” napsala další čtenářka.

Na sociálních sítích kolující vtip vyvolává smích i kritické komentáře

„ I kočky musí mít pas. Osobní zkušenost,” konstatovala další čtenářka.

„Na unii samotné nevidím nic až tak hrozného, naopak výhody. Spíš tam sedí nesprávní lidé (loutky), kteří neřeší reálné problémy, ale zabývají se hloupostmi,” má jasno další komentátor.

„Evropská Unie je v základě to nejlepší pro obyvatele Evropy! Problém vidím v těch, kteří ji řídí!” napsal další čtenář.

„Přesně tak, aby mohl pes vyjet někam na výlet, stojí to dost peněz, lůza si pro ty peníze jede a opět fotka bez jediné ženy,” všimla si pouhých mužů ve frontě migrantů další čtenářka.

„ Pravdive a smutne,” ví své další komentátorka.

)*  původní komentář byl upravený tak, aby nebyl příliš vulgární a přitom neztratil smysl, co tím chtěl autor sdělit.

Přejít nahoru