ČESKÝ MEJDAN S IMPULSEM 2020 OHLAŠUJE HEADLINERA

Je jím Paľo Habera a skupina Team! Jejich letošní koncert v O2 areně měl veliký úspěch, pánové se tedy rozhodli dostát slovům své nejnovější písně „Chcem to zažiť eště raz“ a rádi se do areny vrátí zpět.

„Lidé se nás po každém turné ptají, jestli bude další, ale my to s hraním nepřeháníme. Je to taková zodpovědnost vůči fanouškům. Ti lidé nás nabíjí energií a my jim chceme dát to nejlepší. Je to asi záležitost těch písniček, že přežily, staly se z nich hity a my je musíme stále hrát,“ řekl frontman Teamu Paľo Habera pro Rádio Impuls.

První jméno naší hádanky z křestních jmen je tedy odhaleno. Vystoupí slovenský Pavol. Skupina Team s Paľem Haberou zahraje na Českém mejdanu s Impulsem poprvé a diváci se mohou těšit na největší hity kapely, která je úspěšná už více než 35 let, ve velkém finále koncertu. Bavit se hádáním a pátráním po jménech interpretů můžete ale dále. Ještě zbývá řada neodhalených jmen.

Zazpívá Peter … nebo Petr …?

Uvidíte Michala … nebo úplně jiného Michala …?

 

Už první jméno napovídá, že obsazení 5. ročníku Českého mejdanu s Impulsem 2020 bude opět hvězdné a tentokrát se můžete těšit zejména na skvělé kapely. Některé se na Český mejdan vrátí, ale jiné tu uvidíte a uslyšíte poprvé. Připomeňme si, že mezi interprety minulých ročníků byla i taková jména jako Karel Gott, Lucie Bílá, Kryštof, Chinaski, Peter Nagy, Richard Müller, Xindl X, Mirai, Jelen nebo Michal David.

Producenti koncertu – Rádio Impuls, Stratex Communication a Bestsport zahájili prodej vstupenek v úterý 22. října 2019 a vy je můžete pořídit svým blízkým třeba jako krásný vánoční dárek. V prodeji jsou opět i speciální lístky VIP Platinum na sezení přímo u pódia. Vstupenky jsou k dostání v prodejních sítích Ticketportal a Ticketmaster v cenovém rozmezí 490 Kč – 2.590 Kč.

(foto: Shutterstock)

Přejít nahoru